Kathara 1: Chei spirituale pentru anul 2012 si mai departe

Sambata si duminica, 3 si 4 martie 2012, Centrul de Dezvoltare Personala „Chemarea Sufletului” din Bucuresti va gazdui seminarul de certificare Kathara 1 sustinut de Hilary Lyons, trainer autorizat Kathara.

Seminarul Kathara 1 va prezenta aplicatii practice pentru restabilirea legaturii directe si constiente dintre Sine si Sursa: auto-vindecare prin sunet, simbol si culoare; tehnici specifice de curatare a blocajelor, activarea ADN-ului si reactivarea tiparului originar al Sanatatii; sigiliul Maharic (Maharic Seal): intarirea integritatii campului energetic personal, prin construirea unui „filtru” de protectie naturala fata de energiile intruzive; prezentarea unor concepte ca: Suflet, Suprasuflet, ADN, Karma, inaltare (Ridicare la Ceruri), Merkaba, oameni Indigo, Christos, Sinele Angelic si multe altele, prin definirea exacta a naturii lor si oferindu-va instrumente (tehnici) pentru integrarea nivelurilor noastre superioare de identitate. Cursul va prezenta, de asemenea, Procesul de Recodare Maharica care poate fi adaugat practicii altor modalitati de vindecare, sporindu-le eficacitatea si siguranta. Aceasta secventa deplin integrata este un proces de vindecare a intregii Fiinte, in contextul UNU-lui, a realinierii cu Modelul Divin si Christos-ul natural si organic.

Despre KATHARA – Sistemul de vindecare bio-spirituala: Kathara este cheia de bolta a invataturilor Libertatii (Freedom Teachings). Acestea sunt transpuse (nu obtinute prin “channeling”) din textele Maharata „Legea lui UNU”, din pre-antichitate, inainte chiar de civilizatia Atlantidei, si din care s-au pastrat fragmente in scrieri atat de cunoscute ca cele despre inaltare, Merkaba, activarea ADN-ului, sau Vindecarea anatomiei multidimensionale. Kathara ne dezvaluie structura de baza si anatomia Campului Unificat al Creatiei, care ne ofera un cadru coerent ce vine in sprijinul intelegerii intuitive a UNU-lui Vietii. Campul unificat de energie reprezinta ”Teatrul de desfasurare al UNU-ului”, Sursei insasi, fiind structura pe care se sprijina intreaga Creatie si reprezentand astfel singurul context autentic in care poate surveni adevarata vindecare. Calea catre aceasta structura permite accesarea directa a Programului Central al tuturor formelor si conditiilor de viata in scopul refacerii si regenerarii tiparului originar, natural si Divin pentru Sanatate. Astfel, se retrezeste progresiv in corpurile noastre, intreg spectrul Curentilor Fortei Vitale Primare, precum si nivelurile corespunzatoare de constiinta spirituala, respectiv de identitate superioara multidimensionala, prin activarea Curentului Maharata din Dimensiunea 12 a anatomiei noastre multidimensionale.

Adevarata putere personala: Curentul Maharata al Dimensiunii 12 contine ceea ce se cheama tiparul standard originar, pre-material de manifestare a sanatatii mintii-trupului si spiritului, altfel spus a Modelului Divin Personal sau a Christos-ului Interior. Fiecare dintre noi este o manifestare directa a Dumnezeului-Sursa, cu totii fiind direct conectati la aceasta Sursa, prin intermediul corpurilor noastre spiritual superioare manifestate in multiplele niveluri ale creatiei, cat si prin intermediul nivelurilor propriei noastre constiinte, aferente fiecarui corp. Kathara ne ofera contextul elegant si atotcuprinzator pentru a intelege adevarata noastra natura multidimensionala. Chiar mai important, Kathara ne ghideaza in procesul de integrare a propriei noastre constiinte superioare in viata de zi cu zi. Rezultatul este obtinerea, intelegerea si manifestarea adevaratei puteri personale si anume a puterii spirituale, intr-un context ce depaseste cu mult perceptiile noastre cotidiene, de fiinte limitate si inferioare sau „cazute”. Fiinta umana a cautat mereu sprijin, protectie si izbavire din afara, fara a-si putea da seama ce potential urias pe care-l poarta cu sine. Astfel, Primul pas spre redobandirea intregului nostru potential este sa intelegem ce reprezinta acest potential spiritual! Aceasta intelegere va conferi corpului mental (mintii), rolul integrator in cautarea bunastarii spirituale, emotionale si fizice! Aceasta intelegere ii da putere corpului mental, pe care trebuie sa-l includem in cautarea bunastarii spirituale, emotionale si fizice.

Seminarul Kathara 1 ce va avea loc in Bucuresti, in zilele 3-4 martie 2012 reprezinta cel de-al doilea eveniment de acest gen organizat de echipa Kathara (primul avand loc in iunie 2011) si reprezinta un serviciu extraordinar adus Romaniei prin prezentarea Invataturilor Libertatii (Freedom Teachings) de catre Hilary Lyons, trainer Kathara autorizat. Prezentarile si comunicarile vor fi realizate in limba engleza. Taxa de participare variaza intre 110 si 200 de euro, fiind necesar un avans de 60 de euro pentru rezervarea locului.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare si inscriere detalii: Cristina Comerzan 0721 094 890 dezvolt.pers@yahoo.com

http://www.krystalspiral.com/Romania/index.html facebook.com/event/