Kaspersky PURE …. si simplu fantastic.

In februarie magazinul online www.antivirusmag.ro a pregatit clientilor un discount de 25% pentru cea mai avansata solutie antivirus din portofoliul Kaspersky LAB –

Kaspersky PURE a fost conceput special pentru a proteja calculatorul de cele mai noi si avansate amenintari informatice si a proteja viata de poluarea digitala.

Luptă împotriva poluării digitale
Kaspersky PURE ține conținutul periculos și spam-ul la distanță, oferindu-ți totodată posibilitatea de a administra accesul la aplicații, e-mail și Internet. Instrumentele de securitate adiționale din Kaspersky PURE înlătură urmele activităților de pe PC, astfel încât hackerii nu îți pot reconstitui traseul.

Protejează bunurile digitale
Kaspersky PURE previne pierderea, furtul sau deteriorarea documentelor, fotografiilor fișierelor de muzică sau videoclipuri. Instrumentele de backup avansate și cele mai recente tehnologii de criptare îţi permit să selectezi persoanele care pot avea acces la informaţiile tale.

Securizează identitatea digitală
Kaspersky PURE include toate instrumentele necesare pentru protejarea identității tale digitale. Cu o tastatură virtuală încorporată, cele mai recente tehnologii anti-phishing și un sistem de administrare a parolelor, fii sigur că nu te va dezamăgi!

Asigură un conținut adecvat pentru întreaga familie
Kaspersky PURE te ajută să monitorizezi persoanele care utilizează PC-urile în cadrul rețelei și ceea ce acestea pot vedea sau face atât online, cât și offline. Sistemele de raportare detaliată te țin permanent informat și asigură protecția familiei tale.

Administrare centralizată
Kaspersky PURE îți permite să verifici nivelul de protecție al rețelei tale, să descarci și să rulezi automat actualizările de pe un PC predefinit, să obții un jurnal al evenimentelor, să realizezi scanări și copii de rezervă din orice punct al rețelei.

Furnizează protecție extinsă
Kaspersky PURE reprezintă soluția completă pentru protecția rețelei tale. Conține toate instrumentele necesare pentru administrarea securității rețelei și înlăturarea programelor periculoase, fără să fii un specialist IT.

Kaspersky PURE este noua modalitate revoluționară care te asigură că PC-ul tău funcționează la parametri optimi. Caracteristicile și funcționalitățile sale unice au fost special create pentru a fi ușor de instalat și folosit de către un utilizator individual, furnizând în același timp o protecție superioară. Kaspersky PURE include TOATE funcționalitățile Kaspersky Internet Security 2011, având în același timp și o serie nouă de caracteristici unice si specifice pentru Kaspersky PURE

Pentru informatii puteti vizita magazinul online www.antivirusmag.ro sau ne puteti scrie la contact@antivirusmag.ro