Kaspersky ONE Universal Security acum si pe AntivirusMag.ro !

Kaspersky ONE Universal Security este un pachet de produse ce iti da dreptul sa folosesti solutiile antivirus Kaspersky pe 5 device-uri : PC-uri, Laptopuri, MAC, tableta Android sau Smartphone-uri.

Programele malware pot infecta atat calculatoarele cat si telefoanele mobile si este mai bine sa fiti pregatit decat sa suportati consecintele. Kaspersky ONE Universal Security ofera protectia de care aveti nevoie pentru a asigura calculatorul, laptopul, telefonul smartphone sau tableta PC. Kaspersky a primit note mari de la toate laboratoarele de test independente pentru eficacitatea sa in identificarea fisierele suspecte si daunatoare.

Kaspersky ONE Universal Security  detine un set cuprinzator de caracteristici si instrumente pentru protectie anti-malware. Chiar daca aceasta aplicatie de securitate nu are suport pentru iPhone sau iPad, ofera protectie remarcabila, o performanta excelenta si caracteristici nenumarate care il fac cel mai bun software de protectie all-in-one disponibil pe piata.

Indiferent de operatiile pe care le efectuezi (plati bancare online, navigare pe internet sau chat online), stii ca esti mereu in siguranta!

Kaspersky ONE Universal Security poate fi achizitionat de pe www.antivirusmag.ro la pretul de 399 RON cu TVA.

 

Despre AntivirusMag.ro

Magazinul online AntivirusMag vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei solutii de securitate antivirus dar si a altor softuri care asigura protejarea datelor.

Solutii antivirus propuse de AntivirusMag :