Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Small Office Security primesc premiul Best Security Solutions

Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Small Office Security au primit  premiile “Best Security Solution – Consumer” si “Best Security Solution – Corporate”.

Kaspersky Internet Security 2012 ofera protectie premium impotriva virusilor, troienilor, spamului, hackerilor… Recenta versiune de securitate digitala combina tehnologiile inovatoare, bazate pe cloud, cu tehnologii avansate de protectie antivirus, pentru a oferi un raspuns mai rapid, mai eficient la amenintarile in continua evolutie de astazi. Datele private sunt complet protejate in timp ce lucrati, faceti plati bancare, plati catre magazine on-line sau va jucati.

Kaspersky Small Office Security este creat exclusiv pentru companii mici. Ofera protectie PC-urilor si serverelor, este rapid si simplu de instalat. Puteti gestiona intreaga retea de securitate de la un singur PC – efectuarea tuturor sarcinilor necesare pentru a mentine in siguranta reputatia firmei si a va securiza informatiile confidentiale, fara a va parasi biroul.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cea mai mare companie antivirus din Europa. Ofera una dintre cele mai rapide protectii din lume impotriva amenintarilor de securitate IT, inclusiv virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Compania este clasata printre primele patru din lume in categoria solutii de securitate endpoint pentru utilizatori. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie a amenintarilor de securitate IT si cel mai rapid timp de raspuns.

Partener autorizat Kaspersky Romania – Soft Tech Distribution SRL

Soft Tech Distribution SRL prin intermediul magazinului online www.antivirusmag.ro vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei solutii de securitate antivirus Kaspersky. Veti regasi deasemenea produse ale altor mari companii de softuri antivirus (AVG, BitDefender, ESET NOD32, Symantec, Panda…etc.)