Karaoke pentru copiii care învață limba engleză

Mulți copii găsesc mai distractivă modalitatea de a învăța prin cântec decât clasica instruire după manual. Acești copii au acum la dispoziție o nouă serie de materiale video în stil karaoke, menite să-i ajute pe cei mici să se pregătească pentru examenele la limba engleză.

Materialele Sing and Learn (Cântă și Învață, n.t.) realizate de Cambridge English au fost concepute astfel încât să ajute copiii să învețe, să rememoreze și să folosească în mod practic noua limbă. Cântece cunoscute au fost reînregistrate cu versuri noi, compuse pe baza listelor de cuvinte folosite în testele Cambridge English: Starters și Movers.

”Copiilor le place foarte mult să cânte, așa că am folosit cântece familiare, pe care le cunosc deja”, spune Kim Conroy-Brown, din cadrul departamentului de Marketing al Cambridge English. ”Studiile arată cât de benefic este să începi să înveți limba engleză de mic, prin metode distractive, fapt ce ne-a determinat să lansăm acest proiect.  Noile materiale video reprezintă o activitate excelentă în clasă și acasă, iar profesorii și părinții pot cânta și ei alături de copii”.

Seria Sing and Learn conține versuri interactive, care îndrumă și încurajează copiii să cânte împreună. Aceasta mai include și pagini cu activități, recomandări pentru părinți și profesori, precum și activități de citire și scriere, toate bazate pe vocabularul, gramatica și structurile folosite în versurile cântecelor.

Aflați mai multe despre Sing and Learn (pagini în limba engleză)

 

 

Ce este Cambridge English?

Cambridge English Language Assessment oferă cea mai mare gamă de atestate pentru cursanți și profesori din întreaga lume. 4 milioane de candidați din peste 130 de țări participă la examenele Cambridge English. Peste 15.000 de universități, angajatori, guverne și alte organizații au încredere în examenele și atestatele Cambridge English ca probă a cunoștințelor de limbă engleză. Create și testate calitativ de experți de marcă în domeniul evaluării cunoștințelor de limbi străine, examenele Cambridge English oferă o evaluare eficientă și de încredere.