Kaizen Company lanseaza InfoProiect.NET – Portalul specialistilor in managementul proiectelor

InfoProiect.NET Kaizen Company – societate specializata in furnizarea educatiei pentru mediul de afaceri lanseaza incepand cu data de 03 august 2009 InfoProiect.NET – portalul specilaistilor in managementul proiectelor.

InfoProiect.NET este unul dintre cele mai complexe site-uri din acest domeniu si intentioneaza a se transforma in cea mai mare comunitate virtuala a coordonatorilor de proiecte, a consultantilor in managementul proiectelor, a managerilor, a antreprenorilor, a trainerilor, a specialistilor din administratia publica, a tinerilor care doresc sa inceapa o cariera in managementul proiectelor, si/sau a studentilor si masteranzilor in managementul proiectelor.

Cu un design atractiv si usor de navigat, portalul InfoProiect.NET pune la dispozitia utilizatorilor sai o gama completa de resurse.

Vizitatorii InfoProiect.NET  sunt conectati la calendarul cursurilor, conferintelor, seminariilor sau workshopurilor organizate de furnizorii de astfel de servicii, prin intermediul PM Events. PM Articles este sectiunea InfoProiect.NET care se va bucura de prezenta unor invitati din randul antreprenorilor si/sau managerilor implicati in derularea unor proiecte de succes – care si-au manifestat intentia de a impartasi din experienta lor de pana acum prin intermediul unor articole de specialitate si celor care doresc  sa se initieze sau sa acumuleze cunostinte in managementul proiectelor.

Mai mult, InfoProiect.net  pune la dispozitia companiilor sectiunea PM Jobs. Aceasta reprezinta  o platforma de recrutare online unde angajatorii pot posta cele mai noi oferte de joburi din domeniu, pentru a-si putea ulterior selecta viitorii angajati din randul celor mai buni specialisti in management proiectelor.

Pentru iubitorii de lectura, PM Shop reprezinta locul ideal de unde se pot achizitiona online carti de specialitate.

InfoProiect.NET dispune si de o baza de date cu furnizorii de servicii de consultanta sau de instruire – PM Directory, dar si de un forum care ofera posibilitatea celor interesati de a dezbate subiecte legate de ultimele tendinte in managementul proiectelor, de cariera de project manager, trainer sau consultant in managementul proiectelor, de sursele de finantare ale unui proiect sau de alte subiecte de interes.

Toate aceste servicii oferite de InfoProiect.NET sunt puse gratuit la dispozitia celor dornici in a le folosi.

Asadar, utilizatorii  Infoproiect.net vor fi mereu informati si pot folosi experienta profesionistilor care ni s-au alaturat pentru gestionarea proiectelor in care sunt implicati, pot posta comentarii sau pot cere sfaturi si cel mai important – pot intalni oameni care au aceleasi interese, cu care pot interactiona si in randul carora isi poti gasi clienti, colaboratori sau parteneri de afaceri.

Pentru mai multe informaţii:

Madalina Angiu
Manager General
Kaizen Company
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: contact@infoproiect.net
Web-site: www.infoproiect.net