Juriul „Best in Biz Awards” ofera companiei SIVECO Romania Medalia de Aur pentru cel mai bun model de business

Proiectele SIVECO au fost evaluate de catre analistii de business si jurnalistii internationali, atat din pespectiva rezultatelor de business cat si a impactului lor social.

O noua si importanta recunoastere a excelentei SIVECO in afaceri vine din Statele Unite ale Americii! Juriul prestigioasei competitii Best in Biz Awards a oferit SIVECO Romania Medalia de Aur pentru proiectele sale cu impact social major, avand milioane de beneficiari in 19 tari de pe glob.

“Suntem onorati sa primim Medalia de Aur din partea unui juriu format din prestigiosi analisti de business si reprezentanti ai presei americane de specialitate, foarte avizati si selectivi. Suntem mandri ca, din cele peste 40 de companii internationale care au aplicat in actuala editie a competitiei, juriul a apreciat in mod special proiectele si rezultatele companiei noastre”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania dezvolta si implementeaza proiecte de informatizare de anvergura in domenii precum educatie, sanatate, agricultura, administratie, vami, pentru organizatii din sistemul public si din cel privat.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensata cu peste 150 de premii si distinctii internationale, care probeaza inovativitatea, calitatea produselor si serviciilor sale precum si implicarea in proiecte IT de amploare, cu impact economic si social major.

“Best in Biz Awards 2012 EMEA” este o competitie internationala independenta, de mare anvergura, a carei juriu este format din membri media si analisti specializati pe domenii de business. La editia din acest an a competitiei au fost inscrise peste 40 de companii private sau publice din peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Castigatorii competitiei Best in Biz Awards 2012 EMEA au fost selectati pe baza scorului acordat de un juriu format din specialisti media ai unor publicatii de top din Statele Unite, precum si din Emiratele Arabe Unite, Germania, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, Franta, Brazilia, Irlanda, Israel, Slovacia si Africa de Sud.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro