JULIA JIANU A DEVENIT IMAGINEA BEAUTY ONE IN ROMANIA

Julia Jianu a devenit imaginea Beauty One si Chic Salon in Romania.

Schimbarea totala de look a cunoscutei artiste se datoreaza produselor si aparatelor, pe care Beauty One le promoveaza in Romania, iar decizia de a deveni imaginea celui mai complex centru estetico-medical din Bucuresti a venit in urma rezultatelor exceptionale obtinute cu ajutorul terapiei Eximia.

La Chic Salon, Julia isi remodeleaza corpul cu ajutorul liposuctiei virtuale, al tehnologiei italiene, care maninca centimetri. Eximia este un aparat care a revolutionat piata de beauty, in intreaga lume, si care iti reda si pastreaza silueta, fara nici un risc pentru sanatate.

Hair-stilistii de la Chic Salon, i-au schimbat Juliei look-ul, folosind produsele Label M, brandul profesional al celei mai cunoscute Academii de Hairstyling din Londra – Toni & Guy.

Pentru machiajul zilnic, Julia foloseste produsele Make Up Show, produse profesionale, pe care le recomanda, cu caldura, tuturor femeilor care isi doresc un machiaj de calitate, care sa nu incarce si sa nu afecteze tenul.

Pentru intretinerea faciala si corporala zilnica, produsele Bruno Vassari sint nelipsite din casa Juliei. “Daca le incerci o singura data, te indragostesti de ele” – acestea sint cuvintele artistei, dupa ce a “facut cunostinta” cu produsele Bruno Vassari.

Julia Jianu iti recomanda:

Chic salon – cel mai performant centru estetico-medical din Bucuresti

Bruno Vassari – castigatorul premiului “Cel mai bun brand de cosmetice in anul 2007”

Label M – brandul profesional de hairstyling al Academiei Toni & Guy

Make Up Show – brandul profesional de machiaj, al marelui make up artist italian, Fabio di Stefano

Eximia – aparatul revolutionar de “liposuctie virtuala”