Jucarii Edu Class pentru Ziua Copilului

In pragul Sarbatorii Copiilor, 1 iunie, Edu Class se gandeste la portofelele parintilor si bunicilor, si le pregateste preturi mai mici si transport gratuit pentru jucariile comandate intre 30 mai si 1 iunie.  Cei mari pot fi linistiti pentru ca vor primi cadourile gata impachetate si cu fundita pentru a spori bucuria copiilor.

De ziua lor, cei mici sunt in centrul atentiei si primesc o multime de cadouri, preferatele lor fiind, ca intotdeauna, jucariile. Incantarea este de ambele parti atunci cand acestea aduc un aport valoric educatiei si dezvoltarii copiilor, care isi exerseaza abilitatile, isi imbogatesc cunostintele din variate domenii si se si distreaza in acelasi timp. Jucariile sunt atat pentru piticii de 1 an, cat si pentru scolarii de 10 ani, iar parintii pot opta pentru jucarii ce vizeaza diferite arii ale educatiei: matematica, limba engleza, construirea vocabularului, dezvoltarea limbajului oral si scris, creativitate, geografie, anatomie, biologie.  Produsele sunt create de compania americana Learning Resources si premiate pentru calitatea si utilitatea lor in stimularea si exersarea abilitatilor, a imaginatiei si a creativitatii copiilor.

Pentru toate jucariile educative achizitionate din magazinul www.educlass.ro in perioada 30 mai – 1iunie, parintii primesc transport gratuit, iar la al doilea produs cumparat beneficiaza de reducere 20%. Jucariile trimise vor fi impachetate si cu fundita pentru a putea fi daruite imediat. Consultantii Edu Class sunt disponibili pentru a ajuta parintii si bunicii sa aleaga jucaria educativa potrivita pentru copiii lor.