José Carreras deschide romanilor apetitul de muzica clasica!

Cu sase saptamani inainte de concertul programat pe 25 mai la Sala Palatului, fanii romani ai muzicii clasice s-au grabit sa achizitioneze un loc cat mai aproape de scena pe care va sustine un regal muzical marele tenor Jose Carreras! In acest moment mai sunt disponibile aproximativ 900 de bilete.

Dupa ce a incantat milioane de fani de pe tot mapamondul si a umplut mii de sali de spectacol, Jose Carreras revine in Romania pentru a sustine live un spectacol extraordinar pe scena Salii Palatului.

Si cum Jose Carreras este un profesionist iar fiecare spectacol pentru el este foarte important, indragitul tenor va ajunge in Bucuresti cu cateva zile inainte pentru a repeta in locatia in care se va sustine spectacolul si pentru a se asigura personal ca nici un detaliu tehnic nu va periclita buna desfaurare a spectacolului.

Desi pana la sosirea lui Jose Carreras in Romania mai este mai bine de o luna, fanii nerabdatori au inceput deja sa trimita cadouri pentru artist, pe adresa organizatorilor.

Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, adulat de milioane de fani din intreaga lume, José Carreras a dovedit lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Dupa ce in 1988 a castigat lupta cu leucemia si a infiintat „Fundatia Internationala José Carreras pentru lupta impotriva leucemiei”, Jose Carreras a reusit sa se implice activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie si sa doneze fundatiei sume importante din onorariile concertelor sustinute de el, dar si din vanzarile de cd-uri.

Tenorul va interpreta la Bucuresti arii si melodii celebre precum „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” sau „Core `Ngrato”!

Pentru spectacolul din 25 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 1000 lei (categoria VIP)
– 800 lei (categoria 1)
– 600 lei (categoria 2)
– 400 lei (categoria 3)
– 300 lei (categoria 4)
– 200 lei (categoria 5) – sold out

Daca doriti sa il ascultati live pe José Carreras, va sfatuim sa va grabiti deoarece biletele se vand rapid. Biletele se gasesc la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

~~Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~