Joost de Valk (WordPress SEO) si Frederick Townes (W3 Total Cache) vin la WordCamp Romania 2012

21 mai 2012 – Sambata, 2 iunie 2012, in Energiea Pub, va avea loc conferinta WordCamp Romania – singura conferinta organizata la nivel local, care se concentreaza exclusiv pe schimbul de cunostinte si experienta in ceea ce priveste dezvoltatorii È™i utilizatorii de WordPress.

In cadrul conferintei WordCamp 2012 vor fi prezenti doi invitati speciali: Joost de Valk si Frederick Townes. In prezent, Joost este consultant independent de SE

O, dezvoltare web și strategie de marketing online.  Pe langa activitatea sa de consultant si dezvoltator, Joost a construit mai multe  plugin-uri pentru WordPress (peste 3,5 milioane de descarcari) si Firefox,  gazduieste saptamanal  podcast-uri despre WordPress  si scrie pe blogul sau despre WordPress si SEO. Frederick Townes este Chief Technical Officer la Mashable.com – situat printre primele 3 bloguri din intreaga lume (in materie de tehnologie, IT si social media). Frederick este designer, search / social media marketer si consultant WordPress. Una dintre cele mai mari contributii adusa comunitatii utilizatorilor de WordPress este reprezentata de pluginul W3 total Cache.

In programul conferintei vor mai sustine prezentari: Andrei Diaconu (BEC Media), Cristi Burca (Scribu.net – Core Contributor WordPress.com), Valentin Enache (Technical Product Manager PayU Romania), Tudor Sandu (2Parale), Ciprian Turcu (WpTutsPlus).

After-party-ul va avea lo
Eveniment sustinut de Automattic (compania care a creat WordPress, Akismet, PollDaddy si Gravatar).c la LaserMaxx Romania – the laser tag arena.  WordCamp Romania este gazduit de Energiea provoked by Grolsch – Stabiliment de informare si experiment urban.

 

Parteneri locali: Energiea provoked by Grolsch , LaserMaxx Romania, PayU, BEC Media, Hotel Razvan.

Parteneri media: 9am.ro, Metropotam.ro, pcworld.ro, computerworld.ro, how-to-web.net

Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam accesati www.wordcamp.ro

contact[at]wordcamp.ro

www.wordcamp.ro