Joi, 15 martie, vin Timpuri NOI in Clubul B52 din Bucuresti!

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid!

Joi, 15 martie, Timpuri Noi va susține primul concert din acest an într-un club cu vocație pentru proiecte muzicale cu greutate. Cu un show ce va conține și piese care i-au consacrat și piese de pe albumul nou ce va fi lansat în curând, Timpuri Noi își așteaptă fanii la o întâlnire rock de zile mari in clubul B52 din Capitală.

În prezent, Timpuri Noi activează în următoarea formulă: Dan Iliescu (chitară, vocal), Felix Sfura (tobe) şi Sabin Penea (bass, vioară).

De la înfiinÅ£area trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor ÅŸi chitarist. ÃŽncepând cu anul 2011, Dan Iliescu ÅŸi-a asumat ÅŸi rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu ÅŸtiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ÅŸtie atât de bine: Stere, TanÅ£a, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar câteva excepÅ£ii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Un prim single al viitorului album ce va fi lansat în curând se numeÅŸte “Deschide-Å£i mintea” , piesă prin care Timpuri Noi îndeamnă oamenii inteligenti să gândească liber, să treacă peste prejudecăţi ÅŸi bariere de comunicare.

Piesa beneficiază ÅŸi de un videoclip, realizat cu sprijinul ÅŸi în beneficiul FundaÅ£iei “Special Olympics România” ÅŸi AsociaÅ£iei CONIL. Actorii care apar în videoclip sunt tineri sportivi sau talentaÅ£i, care, în pofida dizabilităţilor, dau lecÅ£ii de viaţă multora dintre adulÅ£ii fără probleme…

http://www.youtube.com/watch?v=oQu6bLg4nSw

 

Concert Timpuri Noi

15 martie, ora 22:00

Club B52

Str.11 iunie nr. 50, Bucuresti