Joi 05.04.2012 puteti cumpara cu 10% reducere orice produse pentru par ale Brand-ului Subrina Professional doar in magazinul online www.dermapil.ro

Joi 05.04.2012 puteti cumpara cu 10% reducere orice produse pentru par ale Brand-ului Subrina Professional doar din magazinul online www.dermapil.ro

Marca Subrina s-a facut cunoscuta inca din anul 1958 si in timp a devenit un puternic brand din categoria produselor profesionale pentru ingrijirea parului.
Subrina astazi este o familie care include produse pentru ingrijirea totala a parului si a scalpului, stralucire, culori intensive de ingrijire pentru par si o linie de ingrijire corporala. Subrina nu numai ca urmeaza tendintele, dar se adapteaza si dezvolta produsele sale in functie de dorintele si cerintele utilizatorilor sai. Doar Subrina stie ce e mai bun pentru ei.
Produsele Subrina sunt recomandate atat femeilor cat si barbatilor. Subrina poate fi familia ta. Bine ai venit in lumea de Subrina!

Nu exista o comanda minima. Comenzile peste 250 lei beneficiaza de livrare gratuita. Acceptam comenzi pe www.dermapil.ro  si pe e-mail info@dermapil.ro  sau la numarul de telefon 0740010083.