JOCURILE DE NOROC – Pasiune sau Cariera?

Esti dornic sa iti testezi norocul? Ai vrea sa afli cum pasiunea pentru gambling sau betting poate deveni o cariera? Jocurile de noroc sunt definite ca fiind o activitate sociala destinata utilizarii hazardului si abilitatilor special dezvoltate (intuitie, instinct, psihologie, capacitatea de a tria informatiile), astfel incat acestea, impreuna, sa creasca venitul actual, prin obtinerea unui castig egal sau mai mare ca suma valorilor mizelor depuse.

Ce tip de jocuri de noroc ti se potriveste?

Evident, cel care iti place cel mai mult. Exista doua categorii principale ale acestei activitati, fiecare avand caracteristici si conditii diferite:

  1. Pariurile sportive sunt o nisa a jocurilor de noroc care pun foarte mult accent pe abilitatile player-ilor de a alege varianta castigatoare. Deciziile si investitile facute, trebuie sa se bazeze pe date exacte, bucurandu-te de beneficiile pe care o casa de pariuri de top, ca Maxbet, ti le poate aduce, precum promotiile si ofertele periodice, ori chiar bonusul initial. Depune-ti mereu mizele, in urma unei informari si cercetari amanuntite asupra raportului dintre mai multe aspecte, precum:
  • Jucatorii / membrii echipelor (nivelul de pregatire, experienta, varsta, starea medicala);
  • Performanta trecuta a echipei ca un tot unitar (daca au existat modificari, rivalitati interne);
  • Arbitrii evenimentului sportiv (competenta, experienta, istoric);
  • Conditiile meteo si influenta asupra jucatorilor (diferenta mare de temperatura, de fus orar);
  • Locul unde se va desfasura (calitatea gazonului/terenului/bazinului, dimensiunile disponibile, amplasarea – afara/inauntru);
  • Complexitatea si atitudinea celei de-a treia echipa (suporterii/fan/sustinatori/galerii);
  • Motivatia echipelor principale (rivalitati, nivelul evenimentului – campionat national/international, cupa mondiala, meciuri preliminarii/amicale/caritabile);
  • Gradul de solicitare a echipelor (turnee, campionate, incidente recente).

Daca esti un parior care doreste sa apeleze la specialisti cand se informeaza, pentru a beneficia de sfaturile celor mai buni tipsteri, vezi pe site biletul zilei de azi, care sunt sugestiile si noutatile din orice categorie sportiva care te intereseaza.

  1. Casino-ul este o categorie vasta a jocurilor de noroc, aceasta continand subcategorii ce pot, de-asemenea, sa fie jucate atat in mediul offline, cat si online. Spre deosebire de pariurile sportive, ele pun accent pe probabilitati si statistici ce nu ofera o siguranta la fel de mare. Garantia nu exista in aceasta nisa, nici macar la Poker, unul dintre cele mai iubite table games-uri, regasit in lume in diverse variatiuni.

Poate deveni aceasta pasiune mai mult decat un hobby?

Da, jocurile de noroc pot reprezenta o sursa de venit, insa secundara. Datorita multitudinii de factori care pot afecta rezultatul final al unei astfel de activitati, este esential ca stilul tau de viata sa nu fie afectat negativ, de aceea, planul profesional si cel personal trebuie sa fie mereu in topul prioritatilor tale. Interesul tau principal, din punct de vedere financiar si social, este maximizarea valorilor personale. In realizarea acestui lucru, este esential sa iti cunosti limitele si variabilele, riscand DOAR atunci cand ai analizat toate posibilitatile, ai evaluat repercursiunile si esti pregatit sa iti asumi consecintele.

Majoritatea jocurilor de noroc, nu sunt simple activitati de petrecere a timpului liber, acestea (Poker-ul, Pariurile sportive) necesitand aprofundarea si dezvoltarea a diverse tehnici, precum abilitatea de a descifra limbjaul non-verbal sau crearea de sisteme si strategii. Dezvoltarea si imbunatatirea constanta a stilului personal, pot face, in timp, diferenta dintre un simplu hobby si o sursa stabila de venit. Cu toate acestea, specialistii din domeniu, nu recomanda abandonarea unei surse financiare oficiale, stabile, datorita influentei pe care imprevizibilul o are in orice eveniment si categorie a jocurilor de noroc. Desi acestea nu se mai bazeaza doar pe hazard, ci si pe statistici si strategii, exista aspecte ce nu pot fi controlate, acestea putand schimba radical rezultatele finale. Astfel, asigura-te mereu, ca iti poti asuma consecintele, repercursiunilor deciziilor si investitiilor pe care le faci.

O cariera in domeniul Jocurilor de Noroc, este posibila, insa nu fara un loc de munca asigurat, care sa iti sustina pasiunea. Aceste doua planuri trebuie sa fie intr-un echilibru perfect, astfel incat calitatea vietii tale si viitorul sa nu iti fie afectate, pe termen scurt sau lung. Ai nevoie de ambitie si perseversenta, dar si de o doza de realism si obiectivitate, astfel incat investitiile sa fie moderate si castigurile substantiale.