Jocurile cu Tom si Jerry, palpitante si amuzante

Desi desenele animate cu Tom si Jerry sunt cele cu care au crescut generatiile trecute, se pare ca cei mici au inca o atractie deosebite fata de cele doua personaje, indiferent de cate printese si eroi noi de la Disney ar fi aparut intre timp. Acest lucru se poate observa lesne si atunci cand vine vorba despre jocuri sau aplicatii mobile, pentru ca este imposibil ca micutii sa nu ceara, macar o data-n viata, sa descarce niste jocuri cu Tom si Jerry.

 

Simpaticul soricel si pisica malitioasa, mereu in conflict si mereu pusi pe sotii, desenati cu pricepere si pusi in cele mai haioase situatii, acompaniati de muzica clasica, par sa-si fi castigat un loc binemeritat in topul preferintelor celor mici, dar asta nu inseamna ca nu mai exista si adulti care se uita cu aceeasi placere la episoadele desenului animat.

 

Si pentru ca dezvoltatorii de jocuri si aplicatii mizeaza intotdeauna pe slabiciunile si pe preferintele publicului, acestia au dezvoltat o multime de jocuri cu Tom si Jerry, care mai de care mai interesante si mai palpitante. Aplicatiile de gaming cu indragitele personaje pot fi jocuri de strategie, joculete inteligente cu ghicitori sau teste care dezvolta imaginatia si vocabularul, puzzle-uri virtuale, aplicatii de colorat, jocuri de strategie, jocuri cu curse sau alte intreceri “sportive” intre cei doi eroi.

Jocuri cu Tom si Jerry
Jocuri online cu Tom si Jerry

Cei mici joaca jocurile cu Tom si Jerry pe desktop, pe consolele de jocuri si pe telefoanele mobile sau pe tablete. Acestea pot fi descarcate gratuit sau contra cost sau pot fi cumparate din magazinele specializate. Preturile lor variaza in functie de suportul pe care pot fi jucate. De exemplu, o aplicatie de gaming pentru mobil sau tableta poate fi gratuita sau poate costa cativa dolari, pe cand un joc pentru consola ajunge chiar si la cateva zeci de dolari, in functie de data aparitiei si de impactul pe care il are pe piata.