Jocuri educative pentru copii

 
Ca parinti, ne dorim sa oferim cel mai bun viitor copiilor nostri. Copiii isi cladesc singuri viitorul, insa parintii au datoria sa ii ajute. Oferindu-le posibilitatea de a-si petrece timpul in mod constructiv, de a-si testa si dezvolta abilitatile, de a le oferi un beneficiu in plus, ei vor obtine avantajul de a avea acces la mai multe informatii structurate astfel incat copiii sa le asimileze extrem de usor. Copiii vor invata sa isi exerseze cunostintele acumulate si sa isi atinga astfel potentialul maxim.
Dragoni.ro este o lume de joaca si de invatare experientiala ce a fost dezvoltata de catre EduFun. Activitatile din acest site sunt conduse de un personaj dragut pe nume Ado. Ado lucreaza cu copiii si ii incurajeaza interactionand cu ei sa progreseze in mai multe domenii, evidentiindu-le placerea jocurilor.
Lumile diferite de invatare garanteaza faptul ca fiecare copil se va putea juca cu placere si va obtine cunostintele de baza, cele mai importante, in concordanta cu abilitatile sale.
Toate jocurile au fost dezvoltate astfel incat sa puna la incercare abilitatile de gandire ale copilului. Echipa Dragoni.ro este formata din profesionisti al caror scop principal este gasirea unor solutii inovatoare care sa incurajeze copiii dumneavoastra sa obtina cunostintele necesare, potrivite nivelului lor, intr-un mod cat mai atractiv.
Dragoni.ro este o lume de jocuri pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani. Jocurile ofera un continut variat pentru doua grupe de varsta: 3-5 ani si 6-7 ani, in concordanta cu nivelul si abilitatile lor. Echipa care a dezvoltat aceste jocuri este formata din educatori si psihologi din domeniul psihologiei cognitive, atat din Romania, cat si din strainatate. Misiunea lor principala este sa transforme continutul educational pentru aceste grupe de varsta intr-un material cat mai atractiv.
Dragoni.ro este un mediu nou care combina implicarea parintilor cu procesul de invatare al copiilor: pe de o parte, copiii se distreaza in timp ce invata, iar pe de alta parte, parintii sunt implicati si au o influenta foarte mare asupra invatarii si continutului pe care copiii il primesc astfel.