Joci Escape Room la Cryptex si evadezi spre o noua experienta – in Barcelona!

Cum ar fi ca inteligenta, spiritul de aventura si buna coordonare a activitatilor in echipa sa iti fie rasplatite printr-o vacanta pe superbul taram spaniol, chiar in Barcelona? Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Cryptex, casa misterelor, locul in care sa joci cel mai modern si inovativ joc- Escape Room. De aici, marea ta aventura spre vizitarea unuia dintre cele mai frumoasa orase ale lumii abia incepe.

Cum se joaca Escape Room?

Escape Room reprezinta unul dintre cele mai captivante jocuri ale tuturor timpurilor, cel care a fost transpus din lumea virtuala, in realitate, mergand pe aceleasi principii pe care le avea si jocul virtual. Practic, participantii trebuie sa faca rezervari pentru camera in care vor sa experimenteze cel mai captivant joc, ca mai apoi, alaturi de prieteni sau colegi, sa gaseasca toate indiciile si sa raspunda la toate ghicitorile care sa ii duca la descoperirea cheii salvatoare.

Escape Room de la Cryptex poate fi jucat in echipe compuse de la 2 si pana la 5 persoane, indiferent de camera aleasa. In maximum 60 de minute, participantii trebuie sa gaseasca toate indiciile care sa ii conduca spre locul in care se afla cheia care le poate reda libertatea.

Ce trebuie sa faceti pentru a evada direct in Barcelona?

Fiindca isi doreste sa ii recompenseze pe masura pe toti participantii, Cryptex, alaturi de alti 4 organizatori, va provoaca sa gasiti cheia salvatoare, astfel incat sa fiti direct inscrisi in cursa spre o vacanta in Barcelona. Tot ce trebuie sa faceti este sa jucati Escape Room cu premii la Cryptex si sa obtineti simbolul de “pasaport”, ca mai apoi sa va continuati drumul spre victoria jucand acelasi joc si la ceilalti 4 colaboratori, pentru a obtine simbolurile “bagaj”, “avion”, “harta” si “aparat foto”.

Concursul se desfasoara in perioada 3 iulie 2015- 31 august 2015, iar excursia este valabila pentru 2 persoane. Mai multe detalii gasiti pe https://www.cryptex.ro/barcelona .

Plecati spre Barcelona impreuna cu prietenii sau cu cei dragi

Pentru a juca Escape Room cu premii la Crpytex, puteti veni impreuna cu colegii de serviciu, dar si cu iubitul/iubita, sotul/sotia sau cu amiciii, astfel incat distractia sa fie impartita cu cei mai dragi tie. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati una dintre camerele de la Crptex, in functie de preferinte si sa va bucurati de o experienta inedita.

Anul acesta, planul de vacanta este facut de casa misterelor de la Cryptex.

DESPRE

Cryptex Escape Room in Bucuresti este una dintre cele mai interesante locatii pentru a juca unul dintre cele mai inovative jocuri ale prezentului. Cryptex v-a pregatit 3 camere Escape Room, in care puteti juca in echipe de la 2 pana la 5 persoane. Pentru rezervari, sunati la 0787 889 665 sau trimiteti un e-mail, la adresa info@cryptex.ro. Ii gasiti pe cei de la Cryptex si la sediul lor, situat pe Strada Occidentului nr. 33, Sector 1, Bucuresti.

###