Jakob Hausmann – noul bucatar al Petrecerilor Delice Cook & Fun

Delice Cook & Fun – noul concept de evenimente culinare – revine toamna aceasta cu doi noi parteneri care confera un plus de valoare proiectului:

 

 

  • Jakob Hausmann – noul bucatar chef al petrecerilor culinare, care se alatura echipei de bucatari formata din celebrii Horia Virlan si Cezar Munteanu.
  • Hotel Phoenicia – noua locatie in care vor avea loc Petrecerile Delice.

Jakob Hausmann, renumitul bucatar elvetian si maestru in arta culinara, a venit in Romania in 1991. In prezent este bucatarul chef al proriului sau restaurant Mica Elvetie St. Moritz, unde gateste cu pasiune pentru clientii sai. A devenit cunoscut publicului larg prin emisiunile TV “Hai sa bucatarim” si “Duelul bucatarilor”.

“Ma bucur nespus sa fiu parte din echipa Delice Cook & Fun si impreuna sa dezvoltam acest nou concept de evenimente de care era atat de mare nevoie pe piata din Romania. In sfarsit incepem si noi sa fim in rand cu tarile vest-europene si sa acordam o mai mare atentie stilului de viata sanatos. Incepem sa percepem gatitul nu numai ca o necesitate, ci si ca o placere, ca o modalitate perfecta de a-i strange pe cei dragi in jurul tau si de a comunica si interactiona cu ei” declara Jakob Hausmann.

Le fel si noua locatie de desfasurare a petrecerilor culinare, Hotel Phoenicia, indeplineste perfect cerintele Delice prin eleganta pe care o confera evenimentelor culinare, prin pozitionarea foarte buna, prin dedicarea si deschiderea personalului catre clientii sai. Toate acestea a sustine acest noul concept de evenimente si petrecere a timpului liber: cook & fun. Si pentru ca oamenii sa vina dupa programul de lucru, sa se relaxeze gatind, sa manance preparate delicioase, facute cu ajutorul marilor bucatari, fie impreuna cu prietenii, fie impreuna cu colegii de la birou.

Ca si tip de petrecere culinara, cel mai mare succes l-a avut pana acum team building-ul culinar. Companiile isi trimit echipele sa se relaxeze gatind si in acelasi timp sa intareasca buna comunicare si colaborarea eficienta intre membrii unei echipe. Toti participantii sunt pe deplin implicati, fiecare are rolul sau in echipa, distribuit de bucatar. Gatesc impreuna la insule de gatit special create pentru aceste tip de eveniment, dotate cu plite electrice, cu echipamentele si ustensilele necesare. La sfarsit toti sunt incantati de bunatatile pe care le-au creat impreuna si pe care le savureaza impreuna, alaturi de un pahar de vin ales in functie de specificul preparatelor.

Avem si noi tipuri de petreceri Delice pe care le lansam in toamna aceasta: cursuri de gatit de lunga durata pentru bucatari amatori si pasionati si un program special pentru scoli si gradinite, in cadul caruia ne propunem sa educam copiii spre un stil de viata sanatos, dezvoltand in acelasi timp relationarea interpersoanala.

Petrecerile culinare Delice Cook & Fun reprezinta noul concept de evenimente si cursuri culinare dezvoltat de Paprika Latino Production.

www.petreceriledelice.ro

Email: rezervari@petreceriledelice.ro

Tel: 031 228.11.39 / 0721.101.767