iZONE.ro s-a lansat ieri, odata cu a treia generatie de iPad – the new iPad

Noul magazin online vrea sa acopere cererea din ce in ce mai mare din partea fanilor marcii Apple pentru dispozitive si gadgeturi mobile high-end. Pe langa comercializarea acestor iDevice-uri acestia vor gasi pe www.iZONE.ro cea mai variata gama de accesorii specifice. iZone isi propune sa devina lider pe acest segment in scurt timp prin oferte si promotii atractive.

“Am ales sa lansam iZone.ro special pentru iubitorii acestor iDevices-uri pentru ca suntem convinsi ca Apple nu va dezamagi asteptarile fanilor nici in 2012, si noul iPad lansat ieri, este un exemplu in acest sens.
Avansul device-urilor lansate de Apple in fata competitorilor este sustinut si de gama foarte larga de accesorii si aplicatii existente pe piata, cu mult mai multe decat pentru oricare alt gadget”, declara Emilia Vatajelu, managing director al iZone. “iZONE.ro se va axa pe calitatea produselor si serviciilor oferite, pentru a fi in masura sa dam clientilor nostri satisfactia investitei in produse high-end la preturi fara concurenta”, ne-a mai spus Emilia Vatajelu.

Magazinul online iZONE.ro se adreseaza pasionatilor marcii Apple, oameni dinamici si pasionati de nou, pentru care alternativa cumparaturilor online este alegerea cea mai potrivita. iZONE.ro isi va ocupa locul in peisajul comertului electronic romanesc, ca spatiu dedicat pasionatilor de iPhone, iPad, iPod si alte iDevice-uri.

Despre iZone:

Magazinul online www. iZONE.ro comercializeaza o gama larga de iDevice-uri si accesorii specifice. Lansat la inceputul anului 2012 se va impune pe piata de comert electronic romaneasca ca un magazin dedicat fanilor marcii Apple, unde acestia vor gasi orice dispozitiv mobil high-end la preturi competitive. Pasionatii marcii Apple pot veni sa vada produsele expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti, Str. Caltuna nr.17, Sect. 4,email : contact@izone.ro si telefon 03710 IZONE (49.663) unde le pot si testa in vederea achizitionarii.

Contact de presa:
Nume Maria Circiu, contact@iZone.ro, telefon – 0756474663