Iubesti animalele? Atunci hai sa serbam World Animal Day!


Stii ce au in comun Buddha, Socrate, DaVinci si Einstein cu Brigitte Bardot, Paul McCartney si Shania Twain? Sunt Vegetarieni! Pentru ei animalele au alta valoare!


Daca esti open-minded, vino sa iti faci propria parere despre felul in care sunt tratate animalele pentru hrana, companie, moda si experimente stiintifice.
Te asteptam marti, 4 octombrie, orele 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, pe Calea Plevnei nr. 61, in spatele Facultatii de Drept, la proiectia documentarului "Pamantenii".
INTRAREA ESTE LIBERA. Ia-ti si prietenii! 

Atentie! Filmul contine imagini surprinse cu camera ascunsa. Unele dintre ele sunt dure, socante, de neimaginat. Din pacate, insa, prezinta o realitate - de care trebuie sa fim constienti, ca sa nu mai participam, inconstient, la perpetuarea ei....
Acest eveniment este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, de catre Societatea Vegetarienilor din Romania in parteneriat cu Asociatia "Cutu, Cutu", Miscarea pentru Eliberarea Animalelor, Uniunea Studentilor din Romania, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Ceainaria Serendipity. 

Ziua Mondiala a Animalelor se serbeaza in zeci de state din lume, de 80 de ani! Este minunat cum cauzele nobile trezesc emotii in oameni, de parca nici nu ar exista granite.
Vino alaturi de noi, sa fii o parte din acest minunat eveniment international, ce merita sustinut! Anul acesta Ziua Animalelor este serbata si in Armenia, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Bulgaria, Congo, Cipru, Cehia, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Iordania, Liban, Lituania, Malaezia, Malta, Mexic, Nepal, Nederland, Noua Zeelanda, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, Portugalia, Rusia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Tanzania, Thailanda, Tunisia, Turcia, Ucraina, UK etc prin proiectii de film si manifestatii.  

Detalii: http://www.svr.ro/comunitate/noutati/226, www.earthlings.com

Contact: Alina Tuica, 0722.791.197, alina.tuica@svr.ro