iTraining – Cursuri Animatie 3D si Multimedia

Noile cursuri oferite de iTraining sezonul acesta au inceput in luna mai, printr-o sesiune de Cursuri Video – Final Cut Studio, After Effects, Motion, Shake, continuandu-se in luna iunie cu sesiuni de Cursuri Audio – Cubase, Logic Pro, Ableton Live, Reason.

iTraining organizeaza sedintele de curs de doua ori pe saptamana intr-un interval de 2-3 h, in grupe de cate 4 cursanti, timp de 4- 6 saptamani, in functie de cursul ales. Participantii au nevoie doar de un laptop personal, PC-Windows sau Mac-OSX. Tools-surile folosite sunt industry standard: Maya, Shake, Nuke, After Effects, Final Cut Studio, Ableton Live, Logic Pro, Reason, VDMX, Modul8.

Trainerii cursurilor din acest sezon sunt : Adrian Budritan, pionierul muzicii electronice din Romania (aka Future Groove si Acidulate), Dan Leuca, un guru al synhesizerelor (www.irec.ro), Adrian Tanase (aka Xplore, un user de Reason cu multe releasuri), Ravzan Rosca, aka EasyWriter, pe scenaristica si decupaj, noi traineri se vor acomoda in timp cu evolutia cursurilor si grupelor.

Pentru detalii si inscrieri puteti folosi formularul online pe siteul www.itraining.ro, sau contactandu-ne la 0754 914 550 !

 

Andrei Dascalu

Sales Manager

E:  office@itraining.ro

T:  0754 914 550