Iti place Romania curata? Implica-te si tu!

In cadrul campaniei, KFC Romania va premia articolele din presa si bloguri care abordeaza teme legate de colectarea selectiva si protectia mediului inconjurator

KFC Romania invita jurnalistii si bloggerii din toata tara sa contribuie la informarea cetatenilor cu privire la importanta pe care o are actiunea de colectare selectiva pentru protejarea mediului inconjurator. Cele mai bune articole care incurajeaza adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu vor fi premiate la inceputul lunii decembrie cu premii in valoare totala de 1000 euro.

„Credem cu tarie ca a fi responsabil fata de mediul inconjurator este o deprindere care se poate invata. Si stim sigur ca a avea o tara curata este un scop comun pe care daca ne unim fortele il putem transforma in realitate. Este si motivul pentru care vom premia cele mai bune articole din presa si de pe bloguri care incurajeaza colectarea selectiva si nu neaparat actiunile companiei noastre. Pentru ca “Imi place Romania curata” este o actiune de responsabilitate sociala si nu o actiune de promovare. Vor fi premii care vor fi acordate in semn de multumire acelora care s-au straduit, asemeni noua, sa contribuie la acest proces de educare colectiva de pe urma caruia cu totii avem de castigat.” (declara Cristina Porumbel, KFC Romania)

Pentru a putea fi premiate, articolele trebuie mentionate de catre autorii lor sau de catre unul dintre fanii KFC Romania pe peretele https://www.facebook.com/KFC.Romania. Apoi, interactiunea pe care cei peste 90 000 de fani o vor avea cu link-urile articolelor va oferi topul celor care i-au ajutat cel mai bine sa inteleaga importanta procesului de colectare selectiva. Cele mai votate  articole vor fi premiate astfel: 300 euro pentru locul I, 200 euro pentru locul II si 10 premii III a cate 50 euro fiecare.

In cadrul campaniei “Imi place Romania curata”, KFC Romania, primul lant de restaurante din categoria celor cu servire rapida care ofera clientilor posibilitatea colectarii selective, va desfasura pe intreaga perioada a acestui an, cat si pe parcursul anului 2012 actiuni de informare si de constientizare asupra importantei pe care o are procesul de colectare selectiva a deseurilor menajere.

 Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.