Iti faci upgrade la OnePlus 7 sau ramai la OnePlus 6 sau 6T?

Am intrat bine de tot in primavara, iar la finalul acesteia, asa cum ne-am obisnuit, OnePlus isi va lansa noul flagship. Daca ONE PLUS 5 a fost lansat oficial in iunie, iar OnePlus 6, in mai, e safe sa presupunem, asadar, ca tot in aceasta perioada va fi lansat si noul flagship.

eMag.ro telefon ONE PLUS 6 la pret special…

Dincolo de specificatiile noului flagship OnePlus, care va urma sa apara in curand si care se anunta ca de obicei absolut spectaculoase, ar trebui sa reamintim ca lansarea unui nou flagship al companiei chinezesti aduce vesti bune suplimentare pentru fanii tot mai multi ai telefoanelor OnePlus.

In primul rand, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 si OnePlus 6T se vor ieftini, asa ca cei care detin deja un OnePlus 5, de exemplu, dar care nu vor sa plateasca pretul de lansare al unui OnePlus 7 sau care nu sunt multumiti de alegerile estetice facute de aceasta data de chinezi, isi pot face un upgrade intermediar, la OnePlus 6 sau OnePlus 6T.

Asta pentru ca nu putini sunt cei dezamagiti de amplasamentul camerei frontale pe noul telefon OnePlus 7. Asa cum stim deja din numeroasele leak-uri, noul flagship de la OnePlus va avea, spre deosebire de modelele anterioare, o camera foto frontala integrata intr-un mecanism tip periscop, care va fi scoasa doar in momentul in care va fi folosita.

Criticile scepticilor tin de faptul ca acest mecanism de culisare din interior a camerei frontale, fiind unul actionat automat, este un motiv de ingrijorare pe partea de garantie. Orice mecanism de genul acesta, actionat in mod repetat, tinde sa cedeze sau sa se blocheze la un moment dat. In plus, oricat de ermetic ar fi inchis spatiul din care si in care culiseaza camera, praful si apa pot ajunge in interiorul telefonului cu mult mai multa usurinta.

Alegerea chinezilor are de-a face cu dorinta acestora de a obtine cu adevarat un ecran neintrerupt si fara „gauri”, de tip bezel sau de tip camera integrata in ecran. Daca va fi sau nu o varianta imbratisata de fani ramane de vazut, dar tot mai multi s-au declarat deja dezamagiti de acest aspect.

Alte caracteristici ale lui OnePlus 7 vor fi urmatoarele:

– display FullView complet (fara senzori, difuzoare etc.)

– camera foto tripla pozitionata in stilul OnePlus 6T, cu cele trei camere dispuse vertical, una sub cealalta

– constructie unibody metal+sticla

– ecran de 6,5 inch cu rezolutie FullHd+

– procesor Qualcom Snapdragon 855 tip octa-core

– minimum 6 GB de RAM

– minimum 128 GB spatiu de stocare

– baterie de 4150 mAh cu incarcare rapida

Stiind aceste lucruri, faci trecerea la OnePlus 7 sau ramai/upgradezi doar la OnePlus 6 sau OnePlus 6T?