Iti cauti job? Curs de specialist resurse umane sau tichetul pentru jobul cautat

Majoritatatea persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca sunt din ce in ce mai constiente ca pentru a face fata intr-un mediu competitiv au nevoie de acele abilitati care sa le permita sa devina angajati indispensabili sau cel putin potriviti pentru posturile pentru care se fac angajari.
Integra HR, propune un instrument eficient, care are rolul de a-i ajuta pe cei care sunt interesati de un loc de munca potrivit asteptarilor lor: curs de specialist resurse umane. Cursul se adreseaza in special celor care vor sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele de resurse umane, devenind profesionisti ai domeniului lor, dar si celor care doresc sa-si schimbe domeniul de activitate in vederea obtinerii de sanse suplimentare in cariera.
Cursul oferit de Integra HR are beneficii multiple precum:
• Facilitarea gasirii unui loc de munca
• Asimilarea de cunostinte si dezvoltarea de abilitati in domeniul resurselor umane
• Obtinerea unei diplome de specializare in resurse umane, autorizata CNFPA
• Conditii avantajoase de participare
• Acces la experienta practica a specialistului IntegraHR
• Informarea cu privire la piata fortei de munca actuala
• Networking
Cursul este realizat de un specialist cu experinta de peste de 5 ani in consultanta resurselor umane (proiecte de recrutare si selectie, training&teambuilding, evaluari de personal), care detine diploma de formator, cu certificare CNFPA
In urma cursului participantii vor sti cum se face analiza muncii, cum se realizeaza fisele de post, cum sa stabileasca criteriile de selectie, cum sa faca un plan de recrutare, cum sa sustina un interviu si cum sa eleboreze un plan de integrare.
Cursul se va desfasura pe o perioada de 5 saptamani, avand 40 de ore.
Dincolo de a reprezenta un alt curs ce ofera informatii procedurale, cursul se axeaza in proportie de 80 % pe partea practica, in care participantii vor invata cum sa adapteze si sa integreze informatiile dobandite.
Cu o investitie minima de 500 lei, participantii vor sti cum sa-si elaboreze o strategie pentru a fi specialisti de succes si profesionisti cautati de angajatori.

Integra HR este o companie formata din specialisti cu peste 5 ani experienta in domeniu – dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor sai prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. Integra HR ofera servicii de recrutare si selectie de personal, analiza muncii, training si teambuilding. Prin serviciile oferite, Integra HR isi propune ca partenerii sai sa ajunga printre cele mai cautate companii pe piata fortei de munca, indiferent de numarul de angajati, datorita modului in care isi motiveaza personalul si isi identifica si apreciaza talentele in randul angajatilor. De asemenea, Integra HR are ca obiectiv ca aplicantii pentru diferite joburi sa fie pregatiti pentru piata fortei de munca si cerintele angajatorilor, oferindu-le acestora un plus informational si abilitati pentru a fi eficienti in cautarea unui loc de munca potrivit capacitatilor lor.