iTechNews lanseaza o noua sectiune de reviste online

iTechNews este cel mai cuprinzator site de Stiri si tehnologie pe internet. Asa cum sugereaza Si  numele,iTechNews va ofera Stiri de ultima ora, puse la dispozitia dumneavoastra din surse  respectate, cum ar fi Computerworld,Chip, Macworld, PC World, InfoWorld, Network World, CIO,  IDGNews Service Si altii.
Publicul nostru speram sa fie la fel de divers Si influent ca numarul de branduri si domenii puse la  dispozitie de cei mai buni editori online de stiri IT Pentru a numi doar cteva, zonele de acoperire  includ electronice personale, managementul IT, Internet, probleme de afaceri,crearea de retele si altele.

Am pasit in 2011 iar tendintele anului incep sa prinda contur devenind certitudini. Specialistii in stiri iTechNews (www.servicii-it.info) au urmarit indeaproape si analizat toate acestea alcatuind un top al certitudinilor. Deoarece lumea IT-ului este mult prea vasta pentru a cuprinde toate domeniile, am impartit tendintele IT in mai multe categorii dintre care va prezentam stiri din cele mai relevante 5 tendinte din 3 categorii relevante in 2011: securitatea IT si amenintarile informatice, IT Software si IT Hardware ( Gadgets si altele).

Pentru o informare complete si continua iTechNews (www.servicii-it.info) lanseaza sectiunea de reviste online din mediul IT international.Astfel reviste cu nume importante precum PC Mazagine,PC World,PC Gamer,PC Advisor,PC Pro va asteapta in sectiunea de Reviste Worldwide (www.servicii-it.info) a site-ului.
Cititi ultimele recenzii si informati-va cu privire la ultimele aparitii in materie de IT numai citind stirile publicate de iTechNews (www.servicii-it.info)