IT Assist va invita la evenimentul IDG “Securitatea datelor si noile tehnologii “

Mircea Mitu, Directorul Tehnic IT Assist, va modera unul dn cele mai importante evenimente dedicat securitatii datelor.

Pentru publicul interesat de securitatea datelor si noile tehnologii, IDG Romania organizeaza in data de 26 Martie 2010, incepand cu ora 9.00, la Hotelul Capital Plaza, din Bucuresti, conferinta anuala ” Securitatea datelor si noile tehnologii “.

Aflata la a VIII-a editie in acest an, conferinta va fi moderata de Mircea Mitu, Directorul Tehnic IT Assist, si isi propune sa identifice tendintele majore pentru anul 2010 pe domenii de maxim interes precum:
• Cloud/ Data Center Security;
• Web security, securitatea continutului, a perimetrului si a accesului de la distanta, controlul vulnerabiltatilor, etc.
• Autentificare si ID (Indentity Management); certificate digitale si PKI.
• Retelele Sociale si solutiile de securitate;
• Masuri legale si legislatie in domeniul data security;

Un alt obiectiv al conferintei este sa invite toti participantii sa abordeze in cadrul unei mese rotunde o analiza a mediului de business din Romania din perspectiva constientizarii necesitatilor de securitate si securizare a datelor.

Conferinta IDG ofera participare libera si gratuita pentru toti cei interesati si se adreseaza pasionatilor si profesionistilor din domeniul IT precum si presei de specialitate. Informatiile prezentate vor pune accentul pe zona practica, a demo-urilor si a studiilor de caz in contextul evolutiei tehnologiei si pietei IT.

Detalii complete despre eveniment se gasesc la http://idg.ro/evenimente/security2010/

Mircea MITU, Directorul Tehnic IT Assist concluzioneaza: “”Problematica securitatii informatice este un subiect fierbinte de mai multi ani. Anul 2010 insa poate fi considerat cel mai fierbinte de pana acum in conditiile in care atacurile informatice sunt mai dese ca niciodata, caile de patrundere in sistemele informatice s-au diversificat iar inovatia baietilor rai a depasit orice limita a imaginatiei. In acest context informarea si pregatirea specialistilor in lupta impotriva atacurilor informatice este o necesitate la absolut toate nivelurile. Conferinta IDG pe care am placerea sa o moderez din partea IT Assist va aduce informatii deosebit de valoroase celor ce doresc sa fie cu un pas inaintea celorlalti in securitatea informatiei”

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro