IT Assist va invita la a IX-a editie a conferintei IDG “Open Source, Linux and IT as a Service”

Bucuresti – 24 Februarie 2011 – Mircea Mitu, Directorul Tehnic IT Assist, va modera unul dintre cele mai importante evenimente LINUX ale anului organizat sub egida IDG.

Pentru publicul interesat de domeniul tehnologiilor Linux si Open Source, IDG Romania organizeaza in data de 24 februarie 2011, la Hotelul IBIS, din Bucuresti – zona IZVOR, conferinta anuala “Open Source, Linux and IT as a Service”

Aflata la cea de-a IX-a editie in acest an, conferinta va fi moderata de Mircea Mitu, Directorul Tehnic IT Assist, si isi propune sa aduce in dezbatere cateva teme extrem de actuale si interesante din lumea open source, cloud computing si servicii IT.

Liderii de business, principalii furnizori de tehnologii, cei mai importanti vendori, analisti și consultanți din industrie, precum și CIO, CTO, manageri IT, administratori de retea și dezvoltatori, din diferite verticale profesionale, se reunesc cu această ocazie si, prin intermediul dezbaterilor, al discuțiilor, al workshopurilor si al aplicatiilor practice, vor demonstra cum pot tehnologiile Open Source sa schimbe modul in care functioneaza business-ul nostru in prezent, cum pot sa ajute la eficientizarea acestuia si la reducerea costurilor.

Mircea MITU, Directorul Tehnic IT Assist si moderatorul acestei conferinte declara: “Tehnologiile open source sunt, in contextul actual in care eficienta este cuvantul de ordine in mediul de business, alegerea la indemana pentru orice afacere care doreste sa beneficieze de servicii de calitate la un cost de operare redus. Pentru a ajunge la raportul ideal intre performanta si cost ai nevoie insa si de un furnizor de servicii IT de calitate. Aceasta conferinta isi propune sa dezvolte teme de interes pentru cei ce vor sa afle mai multe despre cum open source poate sa schimbe modul in care este sustinuta afacerea sa de catre un IT modern si eficient.

Agenda si alte detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul IDG la adresa http://www.idg.ro/open-source-linux-and-it-as-a-service.

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala. IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de managed services.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!
Bogdan Dodu
Director General
0745 150 051
http://www.itassist.ro