IT Assist prezinta din partea ARIES tendintele pietei romanesti de securitate IT la IDC IT Security Roadshow 2010 Bucuresti

Mircea Mitu, Director Tehnic IT Assist, prezinta “Tendintele pietei romanesti de securitate IT in 2010” din partea ARIES la Conferinta IDC IT Security Roadshow – Bucuresti 2010

Ca urmare a unui protocol de colaborare incheiat intre IT Assist si ARIES (Asociatia Firmelor de Electronica si Software din România), Mircea MITU, Director Tehnic al IT Assist, va sustine prezentarea cu tema “Tendintele pietei romanesti de securitate IT in 2010” in cadrul conferintei IDC IT Security Roadshow. Prestigioasa conferinta se desfasoara anul acesta la Hotel Hilton-Athenee Palace, Sala Diplomatilor, Marti 9 Martie 2010 incepand cu orele 9:00.

Intrebat despre subiectul prezentarii la prestigioasa conferinta, Mircea Mitu ne dezvaluie in avanpremiera: “In 2010 observam o diversificare a amenintatilor informatice. Precautia nu mai este suficienta pentru a ne proteja. Browserul dumneavoastra preferat va deveni principala modalitate prin care baietii rai vor incerca sa implanteze pe calculatorul dumneavoastra malware sau sa va fure date personale, conturi bancare, etc .
Fie ca folositi Windows, Linux, Mac, Android, iPhone aveti un browser instalat, browser care este poarta dumneavoastra prin care accesati Internetul. Cu ajutorul unor instrumente precum exploit-uri, phishing, tehnici de inginerie sociala, in 2010 browserul dumneavoastra este principala tinta de atac, alaturi de retelele sociale. Metodele cele mai raspandite de atac vor fi: search engine results poisoning, exploatarea vulnerabilitarilor si malware specializat.”

IDC IT Security Roadshow, unul dintre cele mai importante evenimente regionale dedicate securitatii IT, va vizita anul acesta 25 de centre de afaceri din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficiala a IDC la adresa www.idc-cema.com/events/itsecurity10

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala. IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services“.

Despre ARIES
Asociatia Romana a Intreprinderilor de Electronica si Software este cea mai mare asociatie de profil din SE Europei. Misiunea ARIES este de a promova si proteja interesele profesionale si comerciale ale comunitatii de afaceri a industriei electronice si software din Romania. Obiectivele ARIES sunt:
cresterea numarului intreprinderilor industriei electronice si software din Romania; de a ajuta la crearea cadrului economic, tehnologic şi institutional pentru crestere durabilă si inovare in domeniul ITC; crearea cadrului economic, tehnologic si institutional pentru crestere durabila si inovare in domeniul ITC.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!
Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro