ista – o noua identitate a brand- ului

ista – o noua identitate a brand- ului     

Furnizorul de servicii energetice ista isi dezvolta in continuare corporate design-ul, ca parte a noii pozitionari: concentrarea pe servicii de management energetic.

 

Bucuresti, 07 Iulie 2011. Furnizorul de servicii energetic ista isi extinde portofoliul de servicii si se concentreaza pe solutii inovative de management energetic pentru conservarea resurselor limitate. Acest lucru se reflecta si in noua identitate a brand-ului prin care se subliniaza noua directie.

 

Cresterea eficientei energetice este una dintre provocarile centrale si globale ale timpurilor noastre. In calitate de furnizor important de servicii energetice pentru imobile, ista a raspuns la aceasta provocare oferind diverse solutii sustenabile in domeniul serviciilor de management al energiei alaturi de serviciile traditionale de calcul al energiei termice pe baza consumurilor masurate.

Aceasta realiniere strategica va fi vizibila inca de la aspectul exterior: ista isi revizuieste intregul corporate design. Elementul distinctiv este paleta de culori folosita. De exemplu, verdele si albastrul inlocuiesc combinatia anterioara de rosu si albastru. Punctul ista din logo va fi verde. Inscriptia va fi subliniata de asa-zisele valuri ista, care simbolizeaza dinamismul si fluxul de energie. Schimbarea este reflectata in toata lumea, in toate mediile de comunicare, inclusiv site-ul web.

Noua identitate a brand-ului formeaza baza de comunicare a noii directii strategice. “Pentru noi, subiectul eficientei energetice nu este o tendinta de moment. De mai mult de 50 de ani, am dezvoltat produse si servicii in intreaga lume care pot contribui la imbunatatirea eficientei energetice. As enumera: sistemul nostru informatic de management energetic pentru locatarii si proprietarii de imobile, noile tehnici de verificare a sistemelor de incalzire, managementul in timp real al energiei pentru clientii comerciali. Noua pozitionare si noua identitate a brand-ului arata directia catre care ne indreptam. Oferim clientilor nostri si consumatorilor solutii diverse pentru utilizarea mai eficienta a resurselor limitate si valoroase. Aici ne concentram pe solutii ce necesita investitii minime.” spune Walter Schmidt, CEO al ista International GmbH – Essen, 05 iulie 2011.

Pentru a arata cat de eficiente sunt produsele si serviciile sale, ista a pregatit un raport care evidentiaza consumul de carbon in procesul de calcul al costurilor de incalzire pe baza consumului utilizand repartitorul de costuri doprimo III radio net. In studiu s-au calculat emisiile de CO2 care se produc pe parcursul intregului ciclu de viata a repartitorului de costuri de energie termica,  inclusiv  emiterea notelor de consum. Rezultatele arata ca se economiseste de 158 de ori mai mult CO2 prin facturarea individuala a costurilor de incalzire, decat ceea ce se consuma pe intreg ciclul de productie si exploatare ale repartitorului de costuri.

Prin produsele si serviciile sale, ista contribuie la constientizarea si utilizarea mai eficienta a resurselor, si mai mult decat atat, prin masuri corespunzatoare luate in interiorul societatii, un consiliu de sustenabilitate si un consultant de mediu asigura respectarea standardelor de sustenabilitate, cu ajutorul Codului furnizorului si Codului de conduita pentru angajatii ista, care contin principii de lucru sustenabile.

Despre ista

ista ofera solutii inovatoare si durabile pentru eficienta energetica a cladirilor. Furnizorul de servicii energetice cu sediul central in Essen – Germania, este lider de piata la nivel mondial in masurarea si calculul pe baza consumului pentru energie termica, apa si alte costuri auxiliare.Serviciile oferite dezvoltatorilor imobiliari, administratorilor de imobile, proprietarilor si furnizorilor de utilitati acopera nu numai furnizarea si instalarea de echipamente de masurare, ci si calculul in functie de consum, precum si analiza datelor in domeniul energetic. In plus, fata de serviciile clasice, ista dezvolta solutii durabile in domeniul serviciilor de gestionare a energiei pentru conservarea resurselor limitate. Compania are aproximativ 4.600 de angajati in 25 de tari si ofera servicii in mod regulat la peste 11 milioane de proprietati rezidentiale si comerciale. In 2010, grupul ista a inregistrat vanzari de 677 milioane €. In Romania, mai mult de 100 de angajati isi desfasoara activitatea in 23 de birouri aflate in cele mai importante orase din tara, avand in portofoliu mai mult de 250.000 clienti.

Mai multe informatii la www.ista.ro; www.ista.com

 

Contact pentru informaţii suplimentare:

ista Romania SRL                                                               Engel & Zimmermann AG

Responsabil comunicare                                                   Unternehmensberatung für Kommunikation

Nicoleta Stefan                                                                    Thomas Doriath

Splaiul Independentei nr. 294                                          Am Schlosspark 15

Bucuresti, Sector 6                                                              82131 Gauting near Munich

Telepne: +40 21 317.22.12                                               Telephone: +49 (0)89 89 35 633                    

Fax: +40 21 317.22.13                                                       Fax: 049 (0)89 89 39 84 29

E-mail: office@ista.ro                                                         E-mail: info@engel-zimmermann.de

www.ista.ro;www.ista.com                                                 www.engel-zimmermann.de