Irina Socol este in topul celor mai buni antreprenori din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)

Gala anuala „Stevie Awards”, desfasurata la New York, a desemnat antreprenorii si executivii de top din lume.

Antreprenoriatul romanesc primeste nota maxima din partea juriului competitiei „Stevie Awards for Women in Business”!
SIVECO Romania este de doua ori nominalizata la categoria „Cel mai bun antreprenor din Europa, Orientul Mijlociu si Africa” (Best antrepreneur in EMEA): Irina Socol si la categoria „Business Helping Women”.
Presedintele si directorul general al SIVECO Romania este in topul antreprenorilor din regiunea EMEA, alaturi de omologi din Marea Britanie si din Olanda. Juriul a apreciat parcursul constant ascendent al firmei conduse de Irina Socol si proiectele mari de informatizare realizate in cei 20 de ani de activitate in domeniul invatamantului, sanatatii, agriculturii, vamilor, bancilor, pentru informatizarea organizatiilor private.
Categoria Women Helping Women a recunoscut valoarea proiectelor dedicate promovarii femeilor dezvoltate de compania condusa de Irina Socol.
Astfel, SIVECO Romania este implicata activ in proiectul RENOVA ce asigura transferul de cunostinte pentru personalul de asistenta medicala din intreaga Europa pentru a dezvolta abilitatile profesionale ca manageri. Proiectul prevede organizarea a doua centre pilot de training in Romania si Polonia unde sunt instruite 100 de asistente medicale – 60 din Romania si 40 din Polonia.

Proiectul „Sanse egale pentru cariere de succes”, in care SIVECO Romania este partener, are ca grup tinta 800 de femei cu responsabilitati in domeniul resurselor umane si 900 aflate in cautarea unui loc de munca. Proiectul contribuie la cresterea sanselor de angajare, precum si la diminuarea stereotipurilor sociale privind rolul femeii la locul de munca, prin promovarea politicilor nondiscriminative in recrutarea, angajarea si desfasurarea ulterioara a carierei femeilor.

Despre Stevie Awards
Competitia Stevie Awards onoreaza si recunoaste public realizarile si contributiile pozitive ale organizatiilor si ale oamenilor de afaceri din intreaga lume. Incepand din 2004, competitia celebreaza anual femeile din afaceri, aducand in prim planul presei, al comunitatii de afaceri si al publicului larg acele personalitati care au reusit sa conduca businessuri de succes, generand valoare pentru organizatie si comunitate.
Premiile Stevie Awards pentru femei sunt guvernate de un consiliu de evaluatori, specialisti in domeniul afacerilor globale.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.100 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.