iPhone 4S, in precomanda la Quickmobile.ro

Toata lumea vorbeste despre el, toata lumea vrea sa il descopere si toata lumea isi strange bani sa si-l cumpere. Este vorba despre noul iPhone 4S.

Modelul 4S de la Apple are foarte multe sanse de reusita, dupa cum spun foarte multe persoane cu greutate in lumea tehnica si dupa ultimele informatii pe care le avem despre numarul de precomenzi plasate din toata lumea.

Exista mai multe ipoteze ale reusitei noului model iPhone, in ciuda faptului ca asteptarile populatiei nu au fost atinse de ceea ce s-a prezentat la conferinta de presa din 4 octombrie, care se preconiza ca se va lansa iPhone-ul cu numarul 5 si nu iPhone 4S. Una dintre ele se refera la faptul ca multa lume vede in el o “ultima bucatica” de Steve Jobs. Asta este o explicatie buna, dar nu este singurul motiv pentru care s-au inregistrat un milion de precomenzi in prima zi.

Asa se duce la urmatoarea explicatie, care sustine ca imbunatatirile aduse predecesorului sunt ceea ce era nevoie pentru a merita sa fie facuta o lansare propriuzisa. Parerea mea este ca explicatia reala este undeva la mijloc, sau chiar o combinatie intre cele doua. Nu puteau fi atatea persoane care sa comande iPhone 4S doar de dragul lui Jobs, dar nici doar pentru produsul care, pana la urma, are acelasi design ca si cel precedent.

Lasand toate acestea la o parte, putem spune ca Romania s-a modernizat putin, avand in vedere faptul ca, la foarte scurt timp dupa ce a fost lansat, noul mode iPhone 4 a fost disponibil si la noi pentru precomanda prin magazinul Quickmobile.ro. Aceasta este singura varianta prin care cineva se poate asigura ca este printre primii din tara care beneficiaza de pe urma celui mai dorit gadget de pe piata, la ora actuala.

Functia cea mai atragatoare la acest model se numeste Siri si face ca acest dispozitiv sa poata lua comenzile vocale ale proprietarului si sa le transforme in actiuni. Acest lucru nu doar ca ne ajuta, dar ne usureaza foarte mult munca si ne-o face posibila chiar si de la volanul masinii. Sistemul poate sa scrie mesaje, sa citeasca mesaje, sa noteze reminder-e, sa modifice agenda de lucru, sau sa caute pe harta locatii indicate de tine. In egala masura cu acesta, este apreciat si procesorul dual core A5, adus de la iPad2, care ii confera o viteza mult mai mare de procesare a datelor. Celelalte imbunatatiri erau necesare, ca sa nu ramana in urma fata de celelalte telefoane concurente.

Astfel, Quickmobile.ro ne demonstreaza, inca o data, ca este alaturi de noi si ca ne intelege nevoile si dorintele si le face accesibile pentru oricine. Nu uitati sa va precomandati iPhone 4S si orice alt telefon care va fi lansat.