Invitatie la Tragul “ Roadele Toamnei”, 13- 16 octombrie 2011, Parcul Plumbuita- Sector 2 Bucuresti

De joi, 13 octombrie, si pana duminica, 16 octombrie, Parcul Plumbuita va vi imbracat in tinuta de sarbatoare,  gazduind un eveniment dedicat recoltelor toamnei bogate. Organizatorii ii vor intampina pe iubitorii de mancare traditionala si  gurmanzi cu  sarmale maramuresene, gratare din carnuri aromate si legume perpelite, branzeturi, turta dulce  si produse de panificatie asezonate cu must si vinuri din plin  astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.

Pe parcursul celor patru zile de desfăşurare ale târgului veţi fi aşteptaţi de  producători şi meşteri populari din diverse zone ale ţării, ce vă vor aduce mai aproape de spiritul autentic al sarbătorilor populare româneşti.

Zilele târgului vor fi animate şi de petreceri, momente artistice, iar vizitatorii vor putea degusta din produsele tradiţionale româneşti dar şi internaţionale. Şi pentru că este sărbătoare veţi găsi la târg minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 Bucuresti, in Parcul Plumbuita incepand cu data de 13 octombrie 2011.

Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti: paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas etc., iar atmosfera de sarbatoare va fi sustinuta de un carusel de distractii amplasat in centrul locatiei pe toata perioada targului dar si de concerte sambata si duminica, printre invitati aflandu-se Jean de la Craiova.

Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă.

Va aşteptăm cu drag şi voie bună,

 

Vision Improve

Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov

Pers. de contact: Dl. Marius Adam

Tel: 0747.869.686

E-mail: contact@visionimprove.ro