Invitatie la petrecerea de inaugurare a noului spatiu MoreOfYou

Centrul MoreOfYou va invita miercuri, 1 martie 2012, ora 18:30 la petrecerea de inaugurare a noului spatiu situat pe strada Negustori (colt cu Mantuleasa) numarul 34, etajul 1, intr-o cladire fermecatorare ce pastreaza aerul Bucurestiului de odinioara.

La eveniment sunt asteptate toate persoanele preocupate de mentinerea unui stil de viata armonios. Participantii se vor bucura sa afle informatii legate de serviciile si produsele propuse si sa serveasca un ceai aromat intr-o companie relaxanta si neconventionala.

Evenimentul marcheaza si lansarea unor noi programe personalizate: cursul de meditatie vedica si de echilibrare energetica, cluburile pentru adulti si copii de: inteligenta emotionala, World English, muzica pentru copii, terapie prin joc si aventura cunoasterii.

In completarea terapiilor de echilibrare si de vindecare, MoreOfYou isi propune sa semnaleze publicului importanta activitatilor recreative. In aceasta directie, centrul a adus sub umbrela sa proiectul “Cluburile Aneis” dedicate cultivarii hobby-urilor.

Coaching-ul este din ce in ce mai popular si in Romania, iar beneficiile lui sunt recunoscute pretutindeni. La MoreOfYou, coaching-ul este vazut ca arta pentru ca inspira, motiveaza si angreneaza omul intr-un proces de constientizare si auto-cunoastere.

Centrului i s-au alaturat si alti profesionisti: ”Impreuna ne adresam Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet intr-un mod unic pe piata romaneasca, dar aliniat curentelor internationale din zona terapiilor complementare si a antrenamentului mental”, marturiseste Andrei Baritchi, unul din fondatorii centrului.

Membrii echipei au acumulat o experienta de peste opt ani in zona terapiilor complementare, a neurotehnologiei, a psihologiei, a coaching-ului şi a dezvoltării personale. Serviciile propuse se adreseaza publicului larg, dar si mediilor corporatiste in directia imbunataririi stilului de viata, echilibrarii si sanatatii.

Persoanele care doresc sa ia parte la acest eveniment, sunt rugate sa confirme participarea pana in data de 28 februarie telefonic sau la adresele de e-mail: “info@moreofyou.ro” sau “mihaela.grigoras@moreofyou.ro.”

Mihaela Grigoras, director departament relatii publice

Centrul MoreOfYou
Strada Negustori, numar 34, etaj 1
Telefon: +40 (757) 365 879
Web: www.moreofyou.ro
E-mail: mihaela.grigoras@moreofyou.ro,
info@moreofyou.ro