Invitatie la Festivalul “Joc si Voie Buna la Olteni”, Mun. Caracal

     Imbracat in tinuta de sarbatoare, centru orasului Caracal va gazdui un eveniment iubitorilor de mancare traditionala asezonata cu bere si vinuri din plin astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
    De vineri, 4 mai, si pana duminica, 6 mai, veţi fi aşteptaţi de producători şi meşteri populari din diverse zone ale ţării, ce vă vor aduce mai aproape de spiritul autentic popular românesc.
     Zilele târgului vor fi animate şi de petreceri, momente artistice, carusel de distractii, iar vizitatorii vor putea degusta din produsele tradiţionale româneşti dar şi internaţionale. Şi pentru că este sărbătoare veţi găsi la târg minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
     Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Municipiului Caracal, pe platoul din fata Teatrului National Caracal.
     Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de artisti precum: Elli White, Hi-Q, Datina, Nemuritorii, Georgel Nuca, Gheorghita Nicolae, Ovidiu Homorodeanu, Craitele etc.
     Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă.
     Va aşteptăm cu drag şi voie bună,

Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Marius Adam - Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro