Invitatie la eveniment istoric

UBISOFT

ANUNŢĂ LANSAREA OFICIALĂ A

TOM CLANCY’S H.A.W.X.

ÎN ROMÂNIA

BucureÅŸti – 17 martie 2009 – Ubisoft România anunţă lansarea oficială a mult aÅŸteptatului joc de lupte aeriene, Tom Clancy’s H.A.W.X.

Ubisoft continuă seria evenimentelor care pun în centrul atenţiei jucătorii români, sărbătorind apariţia noului joc inspirat din universul Tom Clancy, dezvoltat la Bucureşti. Producătorii români din a căror palmares fac parte titluri de mare succes precum Blazing Angels, Silent Hunter sau Chess Master au creat prin Tom Clancy’s H.A.W.X. un joc care să prezinte luptele aeriene ale secolului XXI, purtate din carlingile avioanelor de luptă ultra-moderne în scenarii fictive, palpitante, caracteristice jocurilor şi romanelor semnate Tom Clancy.

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 21 martie la Muzeul Aviaţiei situat la adresa Str. Fabrica de Glucoză nr 2-4, Sector 2, Bucureşti. La eveniment vor participa Emil Gheorghe şi Daniel Lazăr, producătorii jocului, care vor dezvălui toate secretele noului joc Tom Clancy’s H.A.W.X. Prezentarea va fi însoţită şi de o demonstraţie, în cadrul căreia piloţi ai Forţelor Aeriene Române se vor urca în carlingile virtuale ale avioanelor din joc, executând câteva dintre cele mai dificile misiuni. Nu pot lipsi nici concursurile în cadrul cărora participanţii vor putea câştiga relicvele legate de joc precum tricouri, postere, brelocuri speciale, jocuri Tom Clancy’s H.A.W.X. pentru toate platformele (PC, PS3, Xbox 360) şi multe-multe alte surprize. Evenimentul se va încheia cu un tur al muzeului şi o trecere în revistă a istoriei aviaţiei româneşti.

Sunt aşteptaţi la evenimentul de lansare toţi fanii jocurilor video şi fanii aviaţiei în general. Ceremonia de lansare va începe la ora 14:00 şi va dura până la ora 18:00. Pentru a putea participa la concurs şi pentru a nu pierde demonstraţia piloţilor profesionişti, vă recomandăm însă să nu întârziaţi.

Pentru mai multe detalii despre Tom Clancy’s H.A.W.X. vizitaţi pagina web: http://hawxgame.uk.ubi.com/.

Despre Ubisoft

Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse și parteneriate, diversificate și de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări și distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2007-08 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 928 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

© 2009 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. H.A.W.X,Ubisoft si sigla Ubisoft sunt marci comerciale ale UbisoftEntertainment in SUA si/sau alte tari. Toate marcile comerciale si inregistrate asociate cu producatorii, avioanele, modelele, denumirile comerciale, brandurile sau elementele vizuale redate in acest joc rereprezinta proprietatea detinatorilor lor si sunt folosite cu permisiunea lor.

Press Contact

Name Jacint Erdei

E-mail erdei.jacint@ubisoft.com

Phone 0753033025