Invitatie eveniment de lansare artcademy

CODECS, impreuna cu L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris), va invita luni, 31 octombrie, la evenimentul de lansare a programului artcademy®, un nou concept de studii superioare pentru industria modei din Romania.


Lansarea artcademy® va avea loc luni, 31 octombrie, incepand cu orele 18:00, la Institutul Francez din Bulevardul Dacia nr. 77. La eveniment vor participa Jean Pierre MOCHO (Président de la Fédération Française du Prêt-à-Porter Féminin și Co-President de l'Union Française des Industries de l'Habillement) - Presedinte MOD’SPÉ Paris si René MARDELLAT, Director General MOD’SPÉ Paris, alaturi de Radu Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS si Anca Bartha, Director Fashion Business School si alumnus MOD’SPÉ Paris.

Cursurile artcademy® sunt structurate astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interacțiunea cu lectorii MOD’SPÉ Paris – reprezentanti ai unor companii precum Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Etam sau Celio. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.

 

 

In speranta ca veti accepta invitatia noastra, va rugam sa confirmati participarea la numerele de telefon : 021.252.51.82/ 3/ 4 sau pe adresele de e-mail: office@artcademy.ro / raluca.apetrei@artcademy.ro pana joi, 27 octombrie.