Invitatie de presa – Conferinta A Practical Approach on Risk Management

           Liderii pietei de asigurari din Romania se intrunesc luni la Bucuresti in cadrul unei conferinte pe tema managementului riscului.

           Conferinta, intitulata “A Practical Approach on Risk Management”, este organizata de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, in parteneriat cu Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, si are ca scop crearea unei spatiu de dezbatere profesionala care sa contribuie la identificarea si analizarea tendintelor, riscurilor si oportunitatilor din domeniul asigurarilor in contextul provocarilor economico-finanicare actuale.

Reprezentantii mass-media sunt invitati sa participe la deschiderea conferintei, care va avea loc luni, 14 iunie 2010, ora 10.00, la hotel Radisson.

La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai managementului de varf al celor mai importante companii de profil din Romania (Alico, Allianz Tiriac, ARDAF, Astra, ASIROM, BCR Asigurari, BRD Asigurari de Viata, Carpatica, Certasig, EFG Eurolife, Forte, Garanta, Generali asigurari, Groupama, Uniqa, Platinum, Signal Iduna), precum si importanti brokeri de asigurari, experti interni si externi.

 Sponsor oficial: Munich Re, Germania

Sponsor principal: ASIROM; Sponsori: AEGON Asigurari de Viata, Carpatica Asig, ING.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Media Xprimm. Programul conferintei poate fi consultat la adresa www.ires.com.ro.

           Cornel Hirian,

Manager de proiect