Invitatie Conferinta de lansare

S.C. EURODEZVOLTARE S.R.L. în calitate de Beneficiar
ÅŸi
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galati, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, Camera de Comerţ si Industrie Prahova, S.C. Tourism Hotel and Restaurant Consulting Group S.R.L. şi Unionservices S.R.L. Verona, Italia în calitate de Parteneri,

vă invită să participaÅ£i în data de 31 martie 2011, orele 11:00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Calea DorobanÅ£i 5-7, Sector 1, Bucuresti – Sala Iridium
la

Conferinţa de lansare a proiectului POSDRU/82/5.1/S/58409
„Calificarea şi integrarea pe piaţa muncii a şomerilor în domeniul turismului din regiunile de dezvoltare Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucureşti-Ilfov”

Obiectivul general al proiectului constă în facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, a şomerilor tineri şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin obţinerea de competenţe şi calificări profesionale corespunzătoare cerinţelor pieţei muncii din domeniul turismului în regiunile de dezvoltare Sud-Est, Sud-Muntenia şi Bucureşti-Ilfov.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1. “Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.
Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră, până la data de 30 martie, orele 16.00 la adresa de e-mail roxana.stan@eurodezvoltare.ro sau la numarul de telefon 031.711.52.20, în atenţia doamnei Roxana Stan.
Vă asteptăm cu drag!

Veronica Codreanu,
Manager Proiect