Inveti contabilitate si castigi o licenta CIEL!

Contabilitatea este un domeniu esential pentru orice companie. Oricare ar fi specificul acesteia, fie ca este vorba de o institutie publica sau de o companie privata, nici o organizatie nu poate functiona fara contabil. De aceea ocupatia de Contabil este una dintre cele mai sigure la ora actuala.

Iata un motiv temeinic pentru a urma cursul Eurocor „Contabilitate asistata de PC – CIEL”.

√ multiple posibilitati de dezvoltare profesionala…
… orice companie are nevoie de cel putin un contabil, ceea ce inseamna ca, folosind inteligenta ta si informatiile din curs, poti gasi un loc de munca in orice companie!

√ multiple domenii in care iti poti desfasura activitatea…
… oportunitati de angajare numeroase – in Romania sunt peste 150.000 de firme!

√ legislatia contabila se schimba mereu…
… acest curs iti permite sa asimilezi cunostinte de actualitate – profesionalismul tau nu va putea fi contestat!

Iata doar trei dintre avantajele majore pe care stapanirea cunostintelor de contabilitate asistata de PC ti le aduc. In plus, gratie cursului Eurocor de Contabilitate asistata de PC – Ciel, vei reusi sa folosesti cu succes documentele si operatiunile contabile de zi cu zi, dar si sa realizezi situatii financiare mai complexe. Satisfactiile vor fi pe masura eforturilor, pentru ca prin intermediul acestui curs vei deveni cu siguranta un profesionist ravnit de multi angajatori.

In plus, in perioada 16-30 Octombrie 2009, gratie parteneriatului dintre Institutul Eurocor si compania Ciel Romania, primii 10 noi studenti inscrisi la cursul complet de Contabilitate asistata de PC – Ciel vor primi CADOU o licenta „CIEL Conta Standard Monopost”.

Aplicaţia CIEL Conta permite gestionarea corecta si completa a activitatii financiar-contabile, de la introducerea inregistrarilor primare pana la obtinerea raportarilor anuale. CIEL Conta este o solutie flexibila, fiind destinata atat societatilor comerciale mici, cat si celor mijlocii si mari.

Iata o dubla oportunitate de care studentii Eurocor pot profita in aceasta toamna! Un curs de contabilitate usor de invatat si o licenta originala, ce permite aplicarea imediata in practica a cunostintelor din curs. O oferta irezistibila pentru primii 10 norocosi care vor sa-si construiasca o cariera solida in domeniul contabilitatii.

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.
Pentru informatii telefonice contactati Departamentul Relatii Cursanti la 021 33 225 33.
______________________________________________________
INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA cu sediul in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire pentru adulti.

Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
[telefon] 021-33.225.33
[fax] 021-33.225.30
[e-mail] marketing@eurocor.ro
[web] www.eurocor.ro