Investment School 2009 – scoala de investitii pentru studenti si masteranzi

Asociaţia Studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte, organizează a opta ediţie a proiectului Investment School, prima şcoală de investiţii din România. Proiectul a fost iniţiat în anul 2001 din nevoia de a oferi o pregătire suplimentară studenţilor de excepţie interesaţi de investiţiile în valori mobiliare.

Investment School cuprinde o săptămână de traininguri în perioada 30 martie – 7 aprilie 2009 şi 2 luni de tranzacţionare virtuală pe piaţa de capital în perioada 7 aprilie – 6 iunie 2009 unde se vor acorda premii în valoare de 5000 RON primilor 3 participanţi în funcţie de profitul obţinut.

Printre invitaţii proiectului actual se numără: Răzvan Paşol (Preşedinte Intercapital), Anca Dumitru (Director General BVB), Leonard Vişan (Director General SAI Investica), Tudor Dimofte (Project Manager la UBM) care vor dezbate teme precum: Psihologia Investitorului, Analiză Fundamentală, Analiză Tehnică, Instrumente Derivate, Influenţa Riscului Politic în Bursă, Venture Capital / Private Equity, Investiţii pe Piaţa Imobiliară şi multe altele.

Ediţia din acest an se va desfăşura în incinta Bursei de Valori Bucureşti. Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe site-ul: www.investmentschool.ro .

Înfiinţată în anul 1998, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP) este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi formată exclusiv din studenţi ai mai multor universităţi din Bucureşti. Misiunea VIP este de a forma o comunitate de lideri, care să îşi aducă o contribuţie vizibilă la transformarea mediului economic, politic şi social din România.