Investigatii avansate de cardiologie la CardioClinic

Bolile de inima afecteaza din ce in ce mai multi oameni. Acestea au devenit cauza numarul unu de deces in lume. Hipertensiunea, tulburarile de ritm si deficientele valvelor, cardiomiopatia ischemica sunt printre cele mai intalnite boli cardiovasculare. Asociate acestea pot duce la infarct, ceea ce a determinat lumea medicala sa descopere metode mai bune pentru a depista la timp persoanele care prezinta riscuri de boli de inima.

Cardio Clinic este clinica de cardiologie care are un singur scop, cel de a asigura sanatatea inimii. Pentru aceasta clinica a reusit sa aduca in echipa sa medici primari cardiologici cu experienta bogata si aparate medicale de ultima generatie pentru investigatii profesionite, rezultate precise, toate pentru stabilirea tratamentului corect al fiecarui pacient.

CardioClinic, cu sediul in Bucuresti, are specializari in cardiologie, ecografie, imagistica medicala si medicina interna. Cel mai mare avantaj pe care il aveti apeland la CardioClinic sunt instrumentele eficiente de evaluare a afectiunilor cardiovasculare. Echipamentele performante permit realizarea de studii ecografice avansate cum sunt: ecografia doppler (tisular, venos, strain, speckle tracking etc.), ecograf general, monitorizare holter ecg, electrocardiograma, test de effort, ecocardiografie si multe alte examinari si consultatii.

CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie, calificarea cea mai inalta atat a medicilor cat si a laboratoarelor de ecografie cardiaca. Ca urmare a prestarii unor servicii ce respecta cele mai inalte standarde europene de calitate, CardioClinic este si primul laborator acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara, la sectiunea de ecografie transtoracica standard. Astfel, CardioClinic va pune la dispozitie servicii medicale la standarde europene, menite sa va asigure sanatatea.

Echipa de medici CardioClinic este al beneficiu de care aveti parte alegand serviciile clinicii. Cu peste 15 ani de experienta si o bogata cazuistica in tratarea bolilor de inima, specialistii de la CardioClinic va pot ajuta cu consultatii calitative va pot ajuta in tratarea afectiunilor de care suferiti. Toti medicii CardioClinic sunt membri ai Societatii Europene de Cardiologie si sunt implicati in programe de cercetare in spitalele care activeaza.

Bolile cardiovasculare sunt de cele mai multe ori insotite de alte afectiune, multe fiind chiar cauzele acestora. Cele mai comune afectiuni asociate cu bolile de inima sunt hipertensiunea arteriala, obezitatea, diabetul zaharat, hipercolesterolemia s.a. Pentru a intelege mai bine cauzele bolilor cardiovasculare de care poate suferi cineva, CardioClinic a cooptat in echipa sa specialisti din mai multe domenii: Neurologie, Endocrinologie, Nutritie etc. Astfel, CardioClinic va asigura servicii medicale complete si calitative.