Invata sa iti promovezi afacerea prin cursurile de marketing online de la DallesGO

De ce sa iei parte la cursurile de marketing online de la DallesGO?

Solutia perfecta pentru ca tu sa fii la curent cu toate tehnicile noi despre cum sa iti cresti afacerea il reprezinta cursurile de marketing online interactive marca DallesGO. In fiecare zi lucrurile se schimba si evolueaza in acest domeniu, de aceea trebuie sa fii la curent cu tot ceea ce apare nou pentru a putea intelege cate mai vine fenomenul de marketing online. Cursurile de marketing online te pot ajuta sa inveti, dar si sa cunosti mai bine toate aceste lucruri si mai ales cum sa te folosesti corect de aceste lucruri pentru a putea crea campanii de marketing perfect targetate pe cerinta clientului.

cursuri marketing online
O campanie de marketing online gandita corect este compusa din toate activitatile principale de promovare, coroborate cu strategia corecta pentru produsele sau serviciile respectivei afaceri. Bineinteles ca nu poti invata toate aceste lucruri in 2-3 zile, de aceea cursul de marketing online de la DallesGO se intinde pe durata a 3 luni, 3 luni de curs, vei reusi sa inveti cum sa aplici corect trucurile si tehnicile potrivite fiecarei campanii de promovare. Vei stii cum sa utilizezi corect toate tehnicile de marketing online (SEM, SEO, E-mail Marketing) si vei invata cum sa dezvolti de la 0 o campanie de awareness a unui nou brand.

Google, Facebook si Youtube – cele mai bune canale de promovare ale marketingului online

Profesor la cursurile de marketing online de la DallesGO va fi Cosmin Nastasa, care iti va explicat cel mai bine cum trebuie folosite principalele canale de promovare ale mediului online: Google, Youtube si Facebook.

In timpul cursului iti vei da seama de uriasa valoare de exploatare pe care aceste 3 canale o au si astfel vei putea realiza o strategie foarte bine stucturata de comunicare si promovare. Vei reusi sa intelegi cum trebuie utilizate aceste canale media pentru a atrage vizitatori si potentiali cumparatori.

Vei invata cum sa faci o analiza intre canalele folosite pentru a vedea care dintre ele functioneaza cel mai bine din perspectiva costurilor, a vizitatorilor, dar si a vanzarilor. Cosmin Nastasa te va asista cu sfaturi utile si te va ajuta sa intelegi mult mai bine si te va ajuta sa folosesti mult mai bine toate tehnicile importante din marketing-ul online

Daca vrei sa inveti toate acestea lucruri si multe altele, inscrie-te si tu la cursurile de marketing online DallesGO din Bucuresti. Te poti inscrie foarte simplu si rapid pe site sau sunand la numarul de telefon 0769041711. Cursurile de marketing online au loc in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et 2 in cadrul studiourilor DallesGO.