Invata sa iti creezi singura bijuteriile

Doamnele, domnisoarele, dar si domnii interesati de arta confectionarii bijuteriilor sunt invitati in weekend-urile 7-8 si 14-15 martie la workshop-ul Smart Bijou, primul atelier complet dedicat artei bijuteriilor handmade din Romania.

Timp de 4 zile, durata totala a atelierului Smart Bijou, cursantii au ocazia sa invete de la elemente de baza necesare confectionarii bijuteriilor, pana la tehnici avansate de creatie.

 

Materialele de lucru sunt incluse în pret, iar participantii pastreaza bijuteriile pe care le creeaza la curs, precum si materialele necesare completarii seturilor deja incepute.

 

Persoanele interesate pot opta pentru participarea la intreg cursul, dar si pentru unul sau mai multe dintre ateliere, separat. Exista si o variantă de trei ore, numita „Fresh”, dedicata celor care vor sa invete doar elemente generale.

 

Inscrierile se fac pe site-ul www.smart-bijou.com, in limita locurilor disponibile. Fiecare sedinta incepe la ora 9:30 si durează 6 ore. Cafeaua, ceaiul şi gustarea de pranz sunt asigurate.

George Apreutesei, trainer şi fondator al magazinlui online de bijuterii handmade „Edora”, are o experienta de cinci ani în acest domeniu.

„Dorim ca prin workshopul Smart Bijou să promovam si sa incurajam dezvoltarea handmade-ului în România. Suntem mandri să afirmam că am creat primul curs complet de confectionare manuala a bijuteriilor, curs ce s-a bucurat de un mare succes inca de la prima ediţie.” George Apreutesei

 

 

 

George Apreutesei

Formator autorizat CNFPA

Smart Bijou

Bd. Burebista, nr 2

Tel: 0723737752

george@smart-bijou.com

www.smart-bijou.com