Invata sa folosesti eficient social media in strategiile de comunicare!

Social media nu mai reprezinta doar o modalitate in voga de interconectare personala, ci e deja parte integranta din comunicarea practicata de companii si componenta a campaniile de promovare. Vino la PR Forum 2010 pentru a primi un ghid complet despre specificul si resursele platformelor sociale si a afla cum sa pui la punct campanii in social media care sa-ti dinamizeze si eficientizeze relatia cu publicurile cheie!

Pe 24 martie, in cadrul celei de-a doua zile a evenimentului, practicienilor in comunicare li s-a pregatit un Training de strategii de comunicare in social media. Acesta este un workshop interactiv care ofera atat o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei si rolului pe care il au social media cat si un set de solutii concrete pentru utilizarea lor, cu studii de caz, aplicatii si demonstratii practice.

Participand, vei avea ocazia sa inveti de la cei mai buni specialisti si consultanti in social media de pe plan local: Bobby Voicu – Founder, FTW Media si cunoscut blogger, Vali „Zoso” Petcu – fost jurnalist si autorul celui mai premiat blog local si Cristian Mananfu – Managing Partner, Evensys, blogger activ si strateg in social media.

Grabeste-te sa-ti rezervi unul din locurile ramase disponibile din cele 30 alocate ca sa descoperi cele mai „fierbinti” tactici si instrumente de ultima ora pentru gestionarea si evaluarea prezentei online. La finalul acestui seminar vei fi capabil sa:

• DEZVOLTI cele mai bune campanii in social media, integrand eficient in comunicare retelele sociale cele mai potrivite pentru audienta si obiectivele avute.
• PROTEJEZI reputatia brandului/companiei prin administrarea corecta a crizelor in blogosfera, prin identificarea influentatorilor de interes pentru tine si prin monitorizarea constanta a activitatii din mediul online.
• DESCOPERI cele mai noi tehnici si alternative de optimizare a mesajelor pe care le difuzezi pe internet.Vali „Zoso” Petcu iti va explica pasii realizarii unei campanii de succes prin intermediul blogurilor, iar Bobby Voicu te va familiariza cu un concept relativ recent, dar devenit deja obiectiv important in practicile de comunicare: SEO PR.

Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys si unul dintre vorbitorii care le va impartasi participantilor din experienta sa de strateg in social media, declara: „ Aproape in fiecare zi mai apare cel putin un nou canal social media. Nu mai e vorba doar despre un trend in comunicare, ci de o adevarata necesitate de a include aceste platforme in campaniile de promovare si in comunicarea organizationala. Folosirea social media trebuie facuta insa intr-un mod cat mai eficient, avizat si, pe cat posibil planificat, nu doar pentru a obtine maximul de beneficii, ci si pentru a evita posibile efecte adverse date de gestionarea necorespunzatoare a conturilor sau blogurilor.”

PR Forum, care se desfasoara pe 23-24 martie 2010 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este conceput si organizat de Evensys, bucurandu-se in acest an de sustinerea companiilor partenere: DC Communication, GMP PR, Image ÅŸi Premium Communication si a marcii Lipton.

Pentru mai multe detalii referitoare la training si la intregul eveniment, puteti consulta site-ul dedicat www.prforum.ro, iar pentru inscrieri, trimiteti un e-mail la office@evensys.ro.

EVENSYS
Cu 4 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).

Sabina Ungureanu

PR Coordinator Evensys

sabina.ungureanu@evensys.ro