Invata pentru Tine! premiat la “POSDRU – PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”

Bucuresti, 12 aprilie 2012

Ramada Bucharest Parc a gazduit miercuri, 11 aprilie 2012 CONFERINTA NATIONALA “POSDRU – PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”.
Proiectul “Invata pentru Tine!” a fost premiat in cadrul conferintei nationale, realizarile din proiect fiind recunoscute prin acordarea unei Diplome de Excelenta si a titlului de Ambasador FSE catre Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente reprezentata prin Magda Balica.
In cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele proiectului – Invata pentru Tine! – PREZENT! Stimularea participarii la formarea continua a angajatilor aflati in situatie de risc pe piata muncii – informare, constientizare si acces la invatare de calitate pe parcursul intregii vieti – printre care: strategia nationala privind stimularea participarii la formarea continua a angajatilor, instrumentele de evaluare si monitorizare a impactului formarii continue la nivelul angajatilor si angajatorilor cat si spoturile de promovare ale proiectului.
Conferinta a avut ca obiectiv prezentarea unor rezultate concrete obtinute pana in prezent prin implementarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 precum si a unor proiecte de succes derulate in cadrul POSDRU.
La eveniment au participat atat Carmen Rosu – director general AMPOSDRU, Claudia Boghicevici – ministrul muncii, familiei si protectiei sociale, Kiraly Andras Gyorgy – secretar de stat, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Catalin Vatafu – secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe, cat si Zoltan Kazatsay – Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Incluziune.

Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente alaturi de TBWA\Bucuresti, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Gnosos Consult au dezvoltat proiectul national de promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti. “Invata pentru tine!” este dedicat cresterii sanselor pentru un viitor mai bun, al invatarii pe parcursul intregii vieti si este co-finantat prin Fondul Social European prin POS DRU 2007-2013, Investeste in oameni!

Informatii cu privire la parteneri:

Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanenete este o organizatie non guvenamentala care desfasoara activitati de cercetare, evaluare, formare, consultanta si expertiza in domeniul politicilor de promovare si dezvoltare a invatarii permanente, la nivel national si international.
TBWA\Bucuresti este o agentie de comunicare full-service, parte din reteaua internationala TBWA, prezenta in peste 40 de tari. TBWA asigura servicii integrate si complete de publicitate pentru campanii de comunicare, de la strategie, creatie si productie la PR si evenimente speciale pentru clienti precum Mars, Michelin, Henkel sau adidas.
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile este o organizatie neguvernamentala, independenta, un purtator de cuvant al sectorului neguvernamental. Viziunea Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile este aceea a unei societati civile influente si autonome capabile sa raspunda nevoilor oamenilor.
Gnosos Consult ofera consultanta si participa in acelasi timp la dezvoltarea si implementarea de proiecte privind dezvoltarea resurselor umane, prin activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul stiintelor sociale si umaniste, servicii de furnizare si management al fortei de munca, cursuri de formare profesionala continua, etc. Gnosos Consult are de asemenea o vasta retea de experti romani si europeni, care ne permite organizarea de schimburi de experienta si transferul de bune practici din diverse state membre ale Uniunii Europene.
Documentul complet al cercetarii de piata realizat in 2010 in cadrul proiectului poate fi accesat pe portalul www.invatapentrutine.ro.

Pentru orice alte detalii sau materiale, va rugam sa ne contactati.
CONTACTE PENTRU PRESA:
Silvia Giurca
PR MANAGER TBWA/Bucuresti
0722153345
silvia.giurca@tbwa.ro