Invata online cu YourAcademy si castigi bani!

YourAcademy este o academie online care ofera cursuri de formare profesionala in regim e-learning. Sistemul de invatare de tip e-learning a inceput sa fie tot mai preferat in randul celor care doresc sa acumuleze cunostinte intr-un anumit domeniu, datorita lipsei timpului liber si a avantajelor oferite de sistemul de studiere online.
www.YourAcademy.ro incheie un parteneriat cu www.YourMarket.ro oferind un voucher in valoare de 50 RON tuturor cursantilor care se inscriu la unul dintre cursurile online Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane sau Formator (trainer) pana la data de 30 iunie 2010. Voucher-ul poate fi folosit la cumparaturi efectuate de pe www.YourMarket.ro avand o valabilitate de 6 luni de la inscrierea la unul dintre aceste cursuri.

Mai multe cursuri, mai multe voucher-e!!!

Indrazneste si investeste in formarea ta profesionala. YourAcademy iti vine in ajutor punandu-ti la dispozitie cursuri care sa te ajute in dezvoltarea carierei tale profesionale. Aici vei gasi dintre cele mai variate cursuri, primind diplome de absolvire YourAcademy sau chiar Certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Detalii puteti obtine la tel: 0728-974-878 sau e-mail contact@youracademy.ro sau support@yourmarket.ro