Invata germana „all inclusive” chiar si in masina!

Pentru prima oara in Romania, aveti la dispozitie un sistem unic de invatare a limbii germane, de tipul „all inclusive”! Cu aceasta metoda de top, la Eurocor studiul limbii germane devine mai usor ca un joc! Invatati sa vorbiti, sa scrieti si sa cititi in cel mai usor si modern mod posibil, chiar si in masina. In plus, beneficiati si de reduceri exceptionale!

Invatati rapid germana exersand doar cate 15 minute zilnic, chiar daca nu ati mai studiat niciodata aceasta limba! Veti avea rezultate uimitoare inca de la primele lectii! Prin sistemul unic „all inclusive”, aveti la dispozitie un program complet de studiu:

1. Caiete de curs – contin explicatii clare si numeroase exemple din viata cotidiana.

2. Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, cu experienta, care va corecteaza temele si raspunde intrebarilor dvs. prin corespondenta postala sau online.

3. Dictionar Memoplus – este GRATUIT pentru studentii cursului Germana Incepatori! Exercitiile de memorare, testare si autoevaluare din aceasta aplicatie pe calculator va ajuta sa invatati fara efort noile cuvinte. Memorati rapid sau va reamintiti peste 1000 de cuvinte. Este atat de simplu, ca un joc! Studiul devine o forma de relaxare!

4. CD-uri si casete inregistrate cu vorbitori nativi – invatarea prin ascultare este cea mai usoara metoda de studiu. Puteti asculta lectorii germani in timp ce desfasurati alte activitati. Suporturile audio sunt deosebit de utile pentru perfectionarea pronuntiei.

In plus, la sfarsitul cursului, puteti obtine si o diploma recunoscuta in Romania si in alte peste 60 de tari!

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de la adresa www.eurocor.ro/comunicat

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro/comunicat