Invata engleza sau citeste de placere

A aparut noul magazin online care iti aduce mai aproape carti in engleza pe care le cauti de mult timp. Bookforceone este partenerul de  care ati avut nevoie pana acum si nu l-ati gasit. Este alaturi de voi, este la indemana mereu si, in plus, cartile care ti le doresti ajung la tine acasa.

Daca esti profesor de limba engleza, este normal sa iti doresti ce este mai bun pentru elevii tai. Aici poti gasi manuale, caiete pentru activitati, carti cu raspunsuri si dictionare de la binecunoscuta editura Macmillan, specializata in acest gen de publicatii. Din acest gen gasesti carti folositoare la gradinita, in ciclul primar, in gimnaziu si pana la liceu. Si pentru ca toata lumea se perfectioneaza, gasesti aici carti de care te ajuta in aceasta cariera pe care ti-ai ales-o.

Daca esti elev sau, pur si simplu, vrei sa te pregatesti pentru un examen de limba engleza care te va ajuta in viata si in cariera, aici vei gasi carti pentru fiecare tip de examen, in parte. Nu mai pierde timpul si pune-te pe invatat!

Pe de alta parte, daca esti bun cunoscator al limbii engleze si daca iti place sa citesti carti scrise in aceasta limba atat de cunoscuta, aici este raiul tau. Gasesti literatura atat fictiune cat si non-fictiune, dar si poezie. Asadar, te poti bucura de vesnicele titluri clasice scrise in limba engleza. Totodata ai la indemana cele mai noi titluri din literatura universala.

Si ca bonus pentru persoanele de business care doresc sa isi imbunatateasca performantele, avem carti de profil recomandate de personalitati ale domeniului.

Ca sa va convingeti ca suntem foarte seriosi, va anuntam ca nu colaboram decat cu edituri de prestigiu precum Macmillan si Oxford University Press. Nu ne jucam cu placerea de a citi a clientilor nostri. Ne luam foarte in serios angajamentele si facem totul pentru a ne castiga simpatia si loialitatea clientiolor.