Invata cum sa alegi sistem de supraveghere video exterior pentru siguranta ta si a celor apropiati

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza in ultimul timp la sisteme supraveghere video exterior pentru verificarea si inregistrarea activitatilor ilegale sau deranjante, fie protejandu-si propria afacere, fie propria locuinta. Prin instalarea unui sistem de supraveghere video exterior, identificarea infractorilor implicati in spargeri, furturi din locuinte sau orice fel de acte care ameninta siguranta proprietatii unui individ este mult mai probabila pentru cei care vor sa-si pastreze in siguranta imobilul.

Inregistrarile video pot oferi utilizatorului informatii vitale pentru el sau, daca situatia este mai grava, chiar pentru organele de ordine publica.

Importanta unor sisteme de supraveghere video exterior performante

Securitatea este esentiala pentru orice om, iar in momentul de fata, sistemele de supraveghere video sunt mai inteligente ca niciodata. Cele mai bune dintre ele detin o gama variata de functii si caracteristici, asemanatoare unui computer, precum senzori de miscare sau chiar notificari pe mobilul personal.

Cu atatea modele pe piata insa, cum putem face o alege corecta de sisteme supraveghere, astfel incat sa facem o investitie potrivita pentru nevoile si bugetul nostru? Daca si tu iti doresti raspunsul la aceasta intrebare, iata un mic ghid de achizitie de care ar trebui sat ii cont intainte sa cumperi sisteme supraveghere.

In functie de ce criterii alegem?

  1. Rezolutie-Acest aspect este unul dintre cele mai importante atunci cand alegem un sistem de supraveghere. Este foarte important ca fiecare detaliu al materialelor video inregistrate sa fie vizibil, de aceea sunt recomandate sistemele capabile de inregistrare la rezolutii HD. Astfel, iti va fi foarte usor sa identifici aspecte semnificative referitoare la un eveniment neplacut surprins pe camera. De exemplu, numere de inmatriculare auto sau chiar detalii fizice ale persoanelor care sunt implicate.
  1. Monitorizare la distanta-Tehnologia a evoluat indeajuns de mult incat utilizatorul sistemului de supraveghere sa nu mai fie nevoit sa sta in fata unui monitor pentru a observa imaginile de la camerele de supraveghere. Un sistem de supraveghere potrivit ar trebui sa permita monitorizarea prin retea sau internet de oriunde a imaginilor pentru a-ti spori confortul. De obicei, accesul poate fi realizat atat printr-un browser web, cat si prin aplicatii oferite direct de producatori. Vei putea pleca in vacante sau calatorii lungi, dar in acelasi timp sa-ti monitorizezi casa in timp real!
  1. Vedere infrarosu-Stim cu totii ca in cele mai multe dintre cazuri, un eveniment neplacut se intampla cel mai des odata cu lasarea intunericului. De aceea, este esential sa poti vedea ce se intampla in jurul locuintei tale si noaptea. Pentru a beneficia de o siguranta cat mai ridicata, alege un sisteme supraveghere cu infrarosu pentru inregistrare nocturna, deoarece vei avea imagini de inalta calitate chiar si atunci cand este intuneric complet.
  1. Senzori de miscare-Sistemele de supraveghere sunt in generale dotate cu un mecanism care detecteaza miscare in cadrul ceea ce ofera posibilitatea inregistrarii doar in acele momente. Asadar, aceste sisteme sunt o alegere potrivita deoarece poti economisi spatiu de inregistrare pretios, fara sa incarci memoria cu cadre in care nu se intampla nimic. Mai mult, acest sistem supraveghere este cel mai util pentru cei care au nevoie de monitorizare 24/24.
  1. Sistem audio- Daca iti doresti sa fii in pas cu ultimele evolutii in tehnologie, unele sisteme de supraveghere vin si cu functia audio. Daca consideri ca ai nevoie de securitate ridicata sit e-ar ajuta nu doar sa vezi ce se intampla, ci si sa auzi ce se intampla in jur, este bines a verifici si daca sistemul este dotat cu o functie audio.

Descopera o oferta sisteme de supraveghere sigure si eficiente

Esti gata sa achizitionezi cele mai bune sisteme supraveghere? Daca iti doresti un plus de siguranta pentru imobilul tau, iti recomandam cele mai bune oferte de sisteme de supraveghere video de care poti beneficia accesand www.e-camere.ro sau la numarul de telefon 0767390475.