Intracom Telecom si Grivas SA demareaza un proiect pentru Garda de Coasta din Grecia

Atena, Grecia – 17 mai 2023 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat ca asocierea de companii INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A. a preluat implementarea unui proiect care utilizeaza dispozitive mobile specializate conectate la telefoane mobile si aplicatii care sunt conectate la autoritatile internationale de aplicare a legii pentru a asigura controlul de verificare si autentificare a documentelor de calatorie, verificarea amprentelor digitale si a altor date biometrice.

Proiectul a fost atribuit asociatiei de catre Garda de Coasta elena in urma unei licitatii publice internationale si este legat de furnizarea platformei software inovatoare de comanda si control SISC2 a Intracom Telecom, care va fi adaptata in mod specific la cerintele Garzii de Coasta elene. Extensia de interogari complexe a sistemului SISC2 ofera posibilitatea de a afisa pe dispozitive mobile specializate rezultatele unor cautari complexe efectuate in baze de date, aplicatii si sisteme apartinand unor entitati terte.

Kostas Kardaras, Director al Diviziei de Securitate si Sisteme Integrate a Intracom Telecom, a declarat: “As dori sa imi exprim profunda apreciere fata de Garda de Coasta elena pentru increderea acordata solutiilor tehnologice ale asocierii ” INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A., precum si sa multumesc tuturor membrilor grupurilor care au participat la procesul de pregatire si prezentare a ofertei noastre“.